به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ محمدصادق جبارپور فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه استان اصفهان گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه پژو پارس با سه سرنشین مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی تصریح کرد: ماموران در بازرسی از خودروی متوقف شده مقدار 29 کیلو 400 گرم مواد مخدر از نوع تریاک را که به طرز ماهرانه ای در بطری های پلاستیکی آب معدنی و در باک خودرو جاسازی شده بود را کشف و ضبط کردند.
این مقام انتظامی اظهارداشت: متهمان که یک مرد و سه زن بودند ضمن دستگیری آنان، قصد داشتند این مقدار مواد را پس از عبور از محور شهرستان مبارکه به استان های شمالی کشور منتقل کنند که با عملیات غافلگیرانه پلیس ناکام شدند.
سرهنگ جبارپور خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد