
حسن شمری عصر چهارشنبه در محل ساختمان دادگستری ایران با سید مرتضی بختیاری و معاونان وزیر دادگستری دیدار و گفتگو داشت.
در پایان این دیدار وزیر دادگستری عراق در پاسخ به پرسشی در مورد تعداد زندانیان ایرانی در عراق و جرائم آنها گفت: 400 ایرانی درعراق زندانی هستند که تمامی آنها به جرم ورود غیرقانونی دستگیر شده اند.
سید مرتضی بختیاری وزیر دادگستری ایران هم در این دیدار اعلام کرد ما با دولت عراق 4 تفاهمنامه منعقد کردیم. 1- تفاهم نامه معاضدت قضایی در امور مدنی و حقوقی 2- معاضدت قضایی در امور کیفری 3- استرداد مجرمین و 4- انتقال محکومین. که در سه مورد به تصویب دولت و مجلس ایران و عراق رسیده است و در بحث انتقال محکومین منتظر تصویب مجلس هستیم.
همچنین ایران در یک سال گذشته 40 تفاهمنامه و سند همکاری با دولت عراق امضا کرده است.
وزیر دادگستری در این دیدار از اقدام دولت عراق برای بیرون راندن منافقین تشکر کردو گفت: هیچکس به اندازه ایران در 30 سال گذشته 12 هزار قربانی ترور نداشته است. اقدام دولت عراق آرامش را برای خانواده قربانیان ترور توسط منافقین به همراه داشت. با شناختی که از منافقین داریم آنها با تعامل با دولت عراق و سازمان ملل فریبکارانه عمل کرده اند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد