رشد 25 درصدی توریسم درمانی در کردستان

توریسم درمانی در استان کردستان 25 درصد رشد داشته است.
کد خبر: ۵۵۲۳۹۱
رشد 25 درصدی توریسم درمانی در کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با توجه به امکانات مناسب بیمارستانی و ارتقای تخصص های پزشکی در این استان، پارسال بیش از 300 نفر از کشورهای همسایه از جمله عراق در استان کردستان معالجه و درمان شدند.

قدیمی با بیان اینکه استان کردستان یکی از مقاصد اصلی توریسم درمانی در کشور است، افزود: بیشتر این افراد برای استفاده از امکانات فوق تخصصی رادیوتراپی به استان کردستان مراجعه کرده اند.

وی گفت: کیفیت بالای خدمات بهداشتی درمانی در استان کردستان و پایین بودن هزینه های درمانی باعث شده است که گردشگران سلامت، هرساله کردستان را برای معالجه انتخاب کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان افزود: بیش از 20 درصد از خدمات پزشکی درمانی بیمارستان های این استان به بیمارانی از عراق و استان های همجوار ارائه می شود.

وی گفت:آنژیوگرافی، رادیو تراپی، خدمات چشم پزشکی، ارتوپدی و جراحی های ترمیمی مهمترین خدمات پزشکی ارائه شده به بیماران خارجی در استان کردستان است.

توریسم درمانی به مدیریت ارائه مطلوب خدمات بهداشتی و درمانی به گردشگران خارجی از منظر اقتصادی که به منظور درمان و دیدار از جاذبه های دیدنی به کشور دیگری وارد می شوند، گفته می‌شود.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها