واگیری خشم از بازی تا زندگی

پژوهشگران دانشگاه ایندیانا که بیش از یک دهه ‌گذشته تاثیرهای خشونت در رسانه‌ها را مطالعه می‌کردند، اکنون برای اولین بار دریافتند بازی‌های رایانه‌ای خشن به طور مستقیم کنش‌های مغز را تغییر می‌دهد آن هم نه پس از سال‌ها، بلکه تنها پس از یک هفته بازی.
کد خبر: ۵۴۷۷۰۶

این پژوهش که گزارش آن این هفته در شیکاگو ارائه شد، نشان داد میان بازی‌های رایانه‌ای خشن و کنش کمتر در ناحیه‌های پیشانی (فرونتال) در مغز که با مهار و کنترل احساس‌ها و عملکردهای شناختی مرتبط است، پیوند مستقیمی وجود دارد.

یانگ وانگ، استاد دانشگاه ایندیانا و محقق اصلی این پژوهش، اظهار کرد: «برای اولین بار، دریافتیم افراد پس از انجام یک هفته بازی‌های خشن رایانه‌ای در ناحیه‌های خاصی از پیشانی مغز فعالیت کمتری نشان دادند. ‌این ناحیه‌های مغز در مهار احساس‌ها و رفتارهای تهاجمی نقش مهمی دارند. به عبارت دیگر، افراد بعد از تنها یک هفته بازی رایانه‌ای خشن کمتر از دیگران قادر به کنترل احساسات و خشم خود هستند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها