
حجت الاسلام محمد جعفر منتظری امروز در مراسم افتتاح دفتر نمایندگی دیوان عدالت اداری در قم گفت : همانگونه که مجلس شورای اسلامی هم اعلام کرد این مصوبه خلاف قانون است و آن را برای اصلاح به دولت فرستادند اما اصلاحیه آن هم مجددا خلاف قانون بود.
وی با اشاره به اینکه این مصوبه به استانداری ها هم ابلاغ شده است ،تصریح کرد : استخدام هر نیرویی که مغایر قانون انجام شود ، اعتبار ندارد.
رئیس دیوان عدالت اداری افزود : استخدام رسمی راهکار قانونی دارد و ما هم در دیوان این گونه تصمیمات را ابطال می کنیم.
حجت الاسلام منتظری گفت: این گونه استخدام ها ، علاوه بر اینکه خلاف قانون و حرام است آثار و تبعات حقوقی هم دارد چرا که مردم می گویند دولت می خواهد استخدام کند ، ولی دیگران نمی گذارند.
وی با تاکید بر نیاز کشور به نیرو افزود : تمام ورودی ها باید بر اساس قانون باشد و حتی خود ما هم در دیوان به رغم اینکه نیاز به نیرو داریم (برای دفاتر استانی ) اما چون دولت مجوز نداده از استخدام جلوگیری کردیم.
رئیس دیوان عدالت اداری افزود: دولت پیش از این گفته بود در استانها نیروی مازاد دارد و می خواهد تعدیل کند، چگونه است که به دنبال استخدام افراد جدید است ؟(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد