
به گزارش العالم ، یک منبع آگاه در دفتر ریاست جمهوری یمن اعلام کرد که نیروهای گارد مرزی عربستان سعودی در استان الجوف یمن 3 کیلومتر در داخل مرز یمن پیشروی کرده و مستقر شدهاند.
این منبع افزود: نظامیان عربستانی همچنین در ماه ژانویه 8 پست مرزی احداث کردهاند.
میدان نفتی عظیم کشف شده در جنوب یمن در نزدیکی مرز عربستان واقع شده است. یمن و عربستان برای دهها سال در مورد برخی مناطق مرزی اختلاف داشتند و یمنی ها با متهم کردن سعودیها به اشغال مناطق وسیعی از خاک این کشور، خواستار بازگرداندن آن بودند، اما در دوره علی عبدالله صالح، وی با دریافت رشوه های هنگفت از سران ریاض از حق سرزمینی مردم یمن چشم پوشی کرد و عملاً به اشغالگری سعودی ها در استانهایی مانند نجران رسمیت داد.
یکی از دلایلی که سعودی ها در امور داخلی یمن دخالت کرده و باعث عدم ثبات در این کشور شدهاند، ترس آنها از مطالبات مردمی برای بازگردان این مناطق است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد