گل «هویدا» در جیب داریوش کاردان

داریوش کاردان گفت: بازی در نقش هویدا بسیار سخت است چرا که جدای از حفظ فرم و حرکات ظاهری هویدا در زمان بازی، باید موقعیت‌ها و ویژگی‌های درونی او را نیز به نمایش بگذارم.
کد خبر: ۵۴۰۲۶۰

وی درباره ایفای نقش هویدا در سریال معمای شاه به جام‌جم گفت: هویدا همیشه یک پیپ در دست و یک گل ارکیده در جیب داشت. او ویژگی‌های رفتاری مخصوص به خود را داشت به همین دلیل به عنوان بازیگر این نقش باید بتوانم به خوبی نشانه‌های رفتاری، نوع گفتار و لحن کلام این شخصیت سیاسی را در بازی‌ام نشان دهم.

کاردان اضافه کرد: آن زمان که هویدا نخست وزیر بود، ما دبیرستانی بودیم و من همیشه صدای او را برای همکلاسی هایم تقلید می‌کردم. اکنون هم برای بازی در نقش هویدا سخنرانی‌های او را گوش می‌کنم تا بیشتر بتوانم با زیر و بم صدای او آشنا شوم. همچنین کارگردان فیلم‌های به جا مانده از این شخصیت را در اختیار من گذاشته تا با تماشای آنها بیشتر با حرکات و فیزیک هویدا آشنا شوم.

وی با ذکر این نکته که: صدای هویدا دوبله نمی‌شود و قرار است خودم به جای او صحبت کنم، گفت: به نظر من لزوما یک نقش تاریخی نباید همه چیزش به صورت جز به جز کپی و شبیه شخصیت اصلی باشد. چون امکان ندارد که یک بازیگر بتواند تمام جزئیات رفتاری و میمیک‌ چهره افراد را به درستی تقلید کند. چرا که هر فرد در نوع خود یگانه است و قابل تکرار از سوی شخص دیگر نیست. من هم در بازآفرینی نقش هویدا سعی کردم ضمن نزدیک شدن به نقش از تقلید صددرصدی او بپرهیزم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها