
حسن عباسی افزود : در حادثه برخورد دو دستگاه خودروی سواری با یکدیگر 4 مرد 24 تا 37 ساله آسیب دیدند.
وی گفت : مأموران مرکز اورژانس تهران با انجام دادن اقدام های درمانی لازم ، مصدومان را برای دریافت خدمات تخصصی پزشکی به بیمارستان حضرت رسول منتقل کردند.
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران افزود : وقوع این حادثه در بزرگراه نیایش ، تقاطع خیابان شاهین شمالی ، ساعت 3 و 55 دقیقه بامداد امروز به این مرکز اعلام شد.
عباسی همچنین گفت : در حادثه برخورد دو دستگاه خودروی وانت و سواری پیکان و یک دستگاه موتور سیکلت با یکدیگر 5 نفر آسیب دیدند.
وی افزود : این حادثه ساعت 10 و 7 دقیقه امروز در بزرگراه خاوران ، روبروی قبرستان ارامنه رخ داد و مأموران این مرکز با انجام دادن اقدام های اولیه درمانی ، مصدومان را که 4 زن و یک مرد بودند به بیمارستان هفت تیر منتقل کردند.
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران گفت : مأموران این مرکز با سه دستگاه آمبولانس به محل وقوع این حادثه اعزام شده بودند.(واحد مرکزی خبر)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد