به گزارش فارس، حجت الاسلام رضا اسکندری، افزود: مسیر سامرا از نظر امنیتی دارای مشکل جدی نیست و باید شرکتهای طرف قرارداد مشکلات را حل کنند.
وی با بیان این که لازم است در برنامه سفر زائران به سامرا بررسی مجدد انجام شود، ادامه داد: از دولت عراق هم انتظار میرود امنیت مسیر را تأمین کند که در این صورت زائران به راحتی می توانند به زیارت امامان عسکری و امامزاده محمد در مسیر بازگشت نائل شوند.
مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عتبات عالیات درباره امکان سفر به مدائن برای زیارت مرقد حضرت سلمان فارسی نیز تصریح کرد: درحال حاضر زیارت مرقد حضرت سلمان در اولویت برنامههای زیارتی نیست، هرچند که تولیت این آستان، بسیار علاقمند به انجام سفر زائران به این منطقه است.
وی با اشاره به اعزام محدود چند کاروان در گذشته به شهر مدائن برای زیارت بزرگان مدفون در این شهر و بازدید از طاق کسری، اظهار داشت: قرار بود تمهیدات امنیتی از سوی مسئولان امنیتی منطقه ایجاد شود اما هنوز اقدام جدی نشده است و سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری هم به تصمیم قطعی درباره اعزام زائر به این منطقه نرسیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال