
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، این رقابت انتخاباتی، دو نامزد اصلی دارد که یکی فرزند حاکم نظامی سابق این کشور و دیگری فرزند یک زندانی سیاسی است.
پارک گون هه، شصت ساله و چهرهای محافظه کار در کره جنوبی است که تلاش می کند تا نخستین زنی باشد که در این کشور به مقام ریاست جمهوری می رسد.
پدر خانم گون هه در سالهای ۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹ میلادی رهبر کره جنوبی بود. وی ماه سپتامبر از نقض حقوق بشر طی دوران حکومت پدرش عذرخواهی کرد.
مون جه این، رقیب خانم گون هه در این انتخابات است. وی از جمله سیاستمداران طیف چپ میانه محسوب می شود و بر اساس نظرسنجی ها از اقبال بالاتری نسبت به رقیب برای پیروزی برخوردار است.
مهمترین موضوعی که دو نامزد اصلی انتخابات ریاست جمهوری برای جلب آرا بر آن تمرکز کرده اند این بار نه تهدید احتمالی همسایه شمالی بلکه اقتصاد و موضوع افزایش ایجاد اشتغال است. بیش از چهل میلیون تن در کره جنوبی واجد شرایط رای دهی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان