درنگ

صنعت‌نفت ‌سبز‌می‌شود؟

اولین همایش گردشگری، توسعه پایدار‌ و عدم اتکا به درآمدهای نفتی درحالی هفته گذشته در مرکز همایش‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد که مقام معظم رهبری 14 سال پیش یکی از مهم‌ترین دغدغه کشور را اتکا به درآمدهای نفتی اعلام کرده بودند.
کد خبر: ۵۰۸۰۴۳

خوشبختانه این موضوع مهم که از آن به‌عنوان یکی از دغدغه‌ها یاد می‌شود کم‌کم جامه عمل به تن می‌کند.

با برگزاری اولین همایش گردشگری، توسعه پایدار و عدم اتکا‌ به درآمد‌های نفتی، امیدواری‌ها و نگرش‌ها نسبت به کاهش اتکا به درآمد‌های نفتی بیش از پیش افزایش یافت.

به طور حتم و به عقیده تمام‌ کارشناسان و صاحب‌نظران انرژی خدادادی نفت روزی به پایان می‌رسد، بنابراین باید به فکر یک‌صنعت جایگزین بود که به باور کارشناسان، گردشگری بهترین جایگزین صنعت نفت
است.

گردشگری یک صنعت مولد و درحقیقت یک اقتصاد پنهان است که اشتغالزایی، درآمدزایی و ارزآوری را برای کشور به دنبال دارد.

توسعه این صنعت مهم حتی در توسعه تعاملات فرهنگی و سیاسی بین کشورها نیز تاثیر بسزایی دارد و می‌تواند موجبات نزدیکی ملت‌ها با یکدیگر را فراهم کند.

این صنعت پاک، آلایندگی ندارد و افرادی که در این صنعت فعال هستند به محیط زیست و انرژی پایدار توجه ویژه‌ای
دارند.

ایجاد اشتغال در این صنعت بیش از سایر صنایع است و نکته حائزاهمیت این‌ که اشتغالزایی در این صنعت با کمترین هزینه امکان‌پذیر است.

بنابراین و با توجه به آنچه ذکر شد برای کاهش‌ اتکا به درآمدهای نفتی و خروج از بن‌بست اقتصادی در سال‌های آینده چاره‌ای جز توسعه صنعت گردشگری و جایگزینی آن به‌جای صنعت نفت نداریم.

اتفاق مهمی که علاوه بر سودآوری، درآمدزایی و ایجاد اشتغال می‌تواند به منویات مقام معظم رهبری نیز پاسخ بایسته و مناسب ارائه کند بنابراین سخن گزافی نیست اگر بگوییم جایگزینی گردشگری به جای نفت یک جهاد اقتصادی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

مهدی ارجمند

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها