قیمت محصولات لبنی افزایش یافت

با افزایش چند باره قیمت محصولات لبنی در سه ماه اخیر این موضوع در ذهن متبادر می‌شود که کنترل بازار محصولات لبنی از دست مسئولان خارج شده است.
کد خبر: ۵۰۱۸۲۰

پس از مخالفت محمدرضا رحیمی با افزایش قیمت شیر خام از 650 تومان شاهد این موضوع بودیم که دامداران در چند مرحله مختلف افزایش قیمت شیر خام را به صورت خودسرانه به کارخانجات لبنیات اعمال کردند.

قیمت شیر خامی که در کارگروه تنظیم بازار که با ریاست محمدرضا رحیمی تشکیل می‌شد 650 تومان اعلام شده بود امروز به فراتر از 1300 تومان رسیده است و این موضوع باعث شده تا محصولات لبنی با افزایش صد در صدی نسبت به سه ماه گذشته مواجه شوند.

وعده‌های مسئولان برای کنترل بازار حتی در کوتاه ‌مدت هم عملی نبوده است و تاوان گرانی‌هایی که به صورت هر روزه در این صنعت اتفاق می‌افتد را تنها مصرف‌کنندگان می‌دهند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها