رادار ویژه برای پهپادهای آمریکا

فرمانده منطقه پدافند شمال شرق کشور گفت: پایگاه‌های نیروهای اشغالگر و فرامنطقه‌ای در افغانستان به‌صورت شبانه‌روزی توسط نیروهای منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حال رصد بوده و کوچک‌ترین تحرک آنها ثبت و ضبط می‌شود.
کد خبر: ۴۹۹۰۱۷

به گزارش ایسنا ، امیر سرتیپ دوم عبدالله رشادی در نشست خبری که به مناسبت دهم شهریور ـ روز پدافند هوایی ـ برگزار شد، با اعلام این‌که«تا امروز هیچ تجاوز مرزی از سمت شرق کشور در رادارها ثبت نشده است»، اعلام کرد: قرارگاه منطقه پدافند شمال شرق کشور در زمان صلح و جنگ به‌طور 24 ساعته در آمادگی کامل است. رشادی با بیان این‌که سامانه‌های راداری پدافندی ارتش حتی تا عمق استراتژیک کشورهای همسایه را رصد می‌کند، ادامه داد: از نقطه صفر مرزی تا عمق سرزمینی ایران اسلامی با استفاده از سیستم‌های راداری در دید نیروهای پدافند هوایی قرار دارد.

رشادی یکی از اهداف مهم پدافند کشور را مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی برشمرد و گفت: برای مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی که توسط این کشور در منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرد، رادارهای ویژه‌ای داریم که این اهداف را کشف کند و پس از آن در صورت لزوم، آنها را با موشک‌ منهدم خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها