پریوش نظریه وکیل می‌شود

تصویربرداری چهارمین بخش مجموعه اپیزودیک «داوران» با عنوان «دورترها» به کارگردانی احمد امینی و تهیه‌کنندگی سعید شاهسواری در تهران کلید خورد.
کد خبر: ۴۹۵۲۰۴

به گزارش ایرنا، این بخش داستان یک نامادری به نام ثریا با بازی شیوا ابراهیمی است که متهم به قتل ناپسری خود است و نوشین داوران با بازی پریوش نظریه پرونده او را به عهده می‌گیرد. کار نگارش این قسمت از سریال داوران را سعید شاهسواری به عهده داشته است و علاوه بر بازیگران اصلی، شیوا ابراهیمی، طوفان مهردادیان و مهدی نوری به‌عنوان بازیگران مهمان جلوی دوربین می‌روند.

داستان سریال داوران براساس طرحی از جمال امید درباره خانواده‌ای متشکل از داوران و وکلای حقوقی است که در هر قسمت درگیر پرونده‌ای خاص می‌شوند و اعضای این خانواده چهار نفری، بازیگران ثابت این مجموعه هستند. متن‌های این مجموعه را سعید شاهسواری‌، جمیله دارالشفایی و اصغر عبداللهی نوشته‌اند. این مجموعه به سفارش گروه علمی ـ فرهنگی مرکز سیمافیلم در 16 قسمت تهیه می‌‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها