کافه گلاسه

کد خبر: ۴۶۲۹۹۳

طرز تهیه: شیر را گرم کنید و شکر و قهوه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد یکدست شده را داخل یخچال بگذارید. بعد از 2 ساعت این مخلوط را بیرون آورید. نیمی ‌از لیوان یا ظرف پایه‌داری را از مخلوط شیر و قهوه و شکر پر کنید. سپس به اندازه 3 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی درون این مایه ریخته و روی آن را با خامه و پودر شکلات تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها