
طرز تهیه: آب سرد و نشاسته را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مایعی یکدست داشته باشید. مایع را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. بعد آن را از صافی رد کنید. مایعی که از صافی رد شده را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حالا کره و گلاب را هم به بقیه مواد اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملاً سفت شود. توجه کنید که این مایع سریع ته میگیرد یا گلوله میشود. وقتی مواد داخل ظرف مثل خمیر شد، زیر گاز را خاموش کنید و روی یک سطح صاف مقداری پودر نارگیل بریزید و مقداری از خمیر آماده را با قاشق بردارید و روی پودر نارگیل بگذارید و اطراف آن را صاف کنید و مقداری پودر نارگیل هم روی آن بپاشید. سپس یک نیمه گردو را روی آن قرار دهید. در آخر هم به مدت 6 ساعت باسلقها را داخل یخچال بگذارید و سپس میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: