احداث 19 جایگاه CNG در اصفهان

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: 19 جایگاه سوخت CNG در سطح استان در حال احداث است و این جایگاه‌ها در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی می‌شوند.
کد خبر: ۴۵۴۳۷۶

 محمد فرازمند در گفت‌و‌گو با فارس در اصفهان با اشاره به تعداد جایگاه‌های سوخت فعال موجود در اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر 138 جایگاه سوخت CNG در سطح استان وجود دارد و روز به روز به تعداد خودرو‌های گاز‌سوز موجود در سطح شهر اضافه می‌شود.

وی به هزینه احداث هر یک از این جایگاه‌ها اشاره کرد و افزود: به منظور احداث هر یک از جایگاه‌های سوخت CNG به صورت متوسط از یک تا یک و نیم میلیارد تومان هزینه می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان با اشاره به اینکه راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت CNG به تکمیل بودن تمام تجهیزات مورد نیاز برای آنها بستگی دارد، تصریح کرد: زمانی که گاز، برق و تجهیزات این جایگاه‌ها تکمیل و نصب شود، جایگاه‌های سوخت CNG به صورت کامل مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: 19 جایگاه سوخت CNG در سطح استان در حال احداث است که عملیات احداث این جایگاه‌ها از حدود یک سال گذشته در سطح استان آغاز و این جایگاه‌ها در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسند.

فرازمند با اشاره به اینکه در حال حاضر تاکسی‌های گاز‌سوز اصفهان برای سوخت‌گیری خود از جایگاه‌های سوخت CNG جداگانه برخوردار هستند، تاکید کرد: در حال حاضر چهار جایگاه معراج، زارعی، فرزانگان و قلعه‌شور به سوخت‌گیری تاکسی‌های گاز‌سوز موجود در سطح اصفهان اختصاص داده شده است.

وی به جایگاه سوخت‌گیری اتوبوس‌های گاز‌سوز موجود در سطح اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر تنها جایگاه فرزانگان سوخت‌گیری اتوبوس‌های گاز‌سوز اصفهان را انجام می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها