مجتبی جباری خط خورد

مجتبی جباری به دلیل آسیب‌دیدگی از لیست 18 نفره استقلال برای بازی با صنعت نفت آبادان خط خورد.
کد خبر: ۴۴۵۲۲۶

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، مجتبی جباری که در بازی جام حذفی روز جمعه دو گل از سه گل تیمش را مقابل پرسپولیس به ثمر رسانده بود، به دلیل آسیب‌دیدگی از لیست 18 نفره استقلال برای بازی با صنعت نفت آبادان خط خورد.

تیم استقلال تهران صدرنشین لیگ برتر در هفته شانزدهم این رقابت‌ها در ورزشگاه آزادی روز سه‌شنبه 22 آذرماه از ساعت 16:15 دقیقه میزبان صنعت نفت آبادان است.

نفت آبادان که هفته قبل مقابل همنام خود نفت تهران به برتری رسیده بود با 20 امتیاز در رده هشتم جدول رده‌بندی لیگ برتر جای دارد.

حیدری در لیست 18 نفره قرار گرفت  

خسرو حیدری، هافبک تیم فوتبال استقلال که در بازی مقابل صبای قم، دچار مصدومیت شد و بعد از آن قادر به همراهی استقلال نبود، امروز در لیست 18 نفره استقلال قرار گرفت تا در صورت تشخیص کادر فنی فردا و در مصاف با تیم صنعت نفت آبادان، استقلال را همراهی کند.

گفتنی است، حیدری به دلیل مصدومیت، دیدار مقابل شاهین بوشهر و شهرداری تبریز را از دست داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها