در نخستین روز هفته 194 میلیون و 98 هزار و 849 برگه سهم و حق تقدم به ارزش 438 میلیارد و 849 میلیون و 39 هزار ریال در 14 هزار و 589 نوبت معاملاتی در بورس تهران داد و ستد شد.
در نتیجه معاملات امروز شاخص کل 127 واحد عقب نشینی کرد و به رقم 25 هزار و 874 رسید، شاخص صنعت نیز افتی 101 واحدی را شاهد بود.
شاخص 50 شرکت فعالتر پنج واحد پائین آمد و شاخص های بازار اول و دوم به ترتیب 113 و 101 واحد نزول را تجربه کردند.
از میان شرکتهای بورسی فولاد مبارکه با 26 واحد، بانک صادرات 15 واحد، سرمایه گذاری غدیر 14 واحد، ملی مس 11 واحد، بانک انصار 9 واحد، سایپا هفت واحد و مخابرات ایران پنج واحد در شاخص بورس تاثیر منفی گذاشتند.
در بازار امروز علاوه بر کاهش قیمت ها از حجم معاملات نیز به شدت کاسته شد و ارزش بازار سرمایه نیز در همان 123 هزار میلیارد تومان باقی ماند.(مهر)
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد