ایران زمین

مشهد ـ ایرنا: دیروز و در سالروز شهادت نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام محمدتقی(ع)، مشهد الرضا عزادار آن امام همام بود. به‌همین مناسبت بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) مملو از زائران و مجاورانی بود که برای عرض تسلیت به آن امام همام به این مکان قدسی مشرف شده‌ بودند.علاوه بر حرم مطهر رضوی، در سطح شهر مقدس مشهد نیز مردم ولایتمدار با پارچه‌نوشته‌ها و نصب پرچم‌های سیاه، شهادت فرزند برومند امام هشتم را به آن حضرت تسلیت گفته و مجالس عزاداری در گوشه‌گوشه این شهر برپا کرده‌ بودند.
کد خبر: ۴۳۷۷۳۹

اهواز ـ مهر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از کشت محصولات پاییزه در سطح یک میلیون و 100 هکتار از اراضی زراعی خبر داد و گفت: این میزان کشت در سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال زراعی گذشته 10 درصد افزایش خواهد داشت.محمد قاسمی‌نژاد با بیان این‌که کشت عمده محصولات پاییزه از اواسط آبان تا آذرماه ادامه خواهد داشت، افزود: این محصولات شامل گندم، جو، کلزا، شبدر، یونجه و دیگر محصولات زراعی است.

ایلام ـ مهر: مدیرکل محیط‌زیست استان ایلام گفت: 32 گونه پستاندار در زیستگاه‌های ایلام شناسایی شده است.

غلامحسین کاظمی با بیان این‌که کل، بز، قوچ، میش، گرگ، آهو، خرس قهوه‌ای و... از جمله پستانداران زیستگاه‌های استان ایلام هستند، افزود: افزون بر این 183 گونه انواع پرنده نیز در زیستگاه‌های استان ایلام شناسایی شده‌اند که می‌توان به کبک، تیهو، هوبره، پرنده مهاجر، مرغابی و پرنده بومی اشاره کرد.

مشهد ـ ‌خبرنگار جام‌جم: مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از صدور محدود پروانه ویژه شکار چهارپا در خراسان رضوی به مدت یک هفته خبر داد و گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده و نتایج سرشماری انجام شده ظرفیت برداشت از عرصه‌های طبیعی استان 25 راس از گونه قوچ وحشی و کل وحشی است که سهمیه شکار برای هر منطقه طبیعی به تفکیک اعلام شده است.

آقامیری با بیان این که این فرصت تنها برای آن دسته از شکارچیانی است که از سال 1387 تاکنون پروانه ویژه یا عادی شکار چهارپا در سطح کشور دریافت نکرده‌اند، افزود: مدت اعتبار برای هر پروانه از زمان صدور 3 روز بوده و حضور شکارچی در منطقه الزاما با همراهی محیط بان صورت می‌گیرد.

شیراز ـ خبرنگار جام‌جم: مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری شیراز از ساخت دو باغ موزه مشاهیر ایران و جهان به مساحت 19 هزار متر مربع در شمال حافظیه شیراز خبر داد و گفت: قرارداد این پروژه که شمال حافظیه را به 7 تن وصل می‌کند، بسته شده و پس از اجرای این طرح، موزه منطقه‌ای فارس هم ساخته خواهد شد.

بهزاد شاکرنیا با اشاره به اعتبار 23 میلیارد تومانی این پروژه افزود: در حال حاضر عملیات اجرایی این دو بنا طبق الگوی معماری اسلامی ـ ایرانی و با سنگ گندمک که باعث دوام ساختمان است، آغاز شده است.

کرمانشاه ـ ایرنا: استاندار کرمانشاه در دیدار با سرکنسول جدید عراق در کرمانشاه گفت: عملیات اجرایی احداث خط ریلی کرمانشاه ـ خسروی طی چند روز آینده شروع می‌شود.سیددادوش هاشمی افزود: زمینه‌های همکاری فراوانی برای گسترش ارتباط با کشور عراق وجود دارد.وی اظهار کرد: آمادگی کامل در استان برای صدور خدمات مهندسی و صادرات برق به کشور عراق وجود دارد و ما تمامی امکانات را برای رفع نیاز کشور عراق به‌کار می‌گیریم.

تبریز ـ ایرنا: مدیرکل راه‌آهن آذربایجان شرقی گفت: تردد قطارهای مسافری و باری در مسیر تبریز ـ وان از سر گرفته شد.میرحسن موسوی افزود: دوشنبه گذشته به دنبال زمین‌لرزه شدیدی که در استان وان روی داد، طرف ترکیه‌ای تردد قطارها را در این مسیر برای بازرسی طول خط محدود کرده بود.وی تصریح کرد: با توجه به این‌که قطارهای مسیر تهران ـ تبریز ـ دمشق و تهران ـ تبریز ـ استانبول نیز از مسیر خط‌آهن وان عبور می‌کرد، در تردد این قطارها هم وقفه به عمل آمده بود.

بجنورد ـ ایرنا: مدیر گروه خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه محصولات کشاورزی بانک کشاورزی خراسان شمالی گفت: تمام کشاورزان بیمه‌گذار محصولات گندم و جو آبی و دیم در این استان غرامت خشکسالی می‌گیرند.

محمد کریمان افزود: سطح بیمه‌سپاری کشتزارهای گندم و جوی این استان در سال زراعی گذشته 60 هزار هکتار بود که این حدود 40 درصد سطح زیر کشت محصولات را شامل می‌شود.

وی گفت: 227 هزار هکتار از کشتزارهای استان خراسان شمالی به کشت گندم و جو اختصاص دارد.

کرمانشاه ـ فارس: مدیر پایگاه طاق بستان کرمانشاه از آغاز ساماندهی مجموعه فرهنگی تاریخی خبر داد و گفت: این عملیات به پایین ‌آوردن کف اطراف مجموعه، ساماندهی فضاهای کنار دریاچه طاق بستان و برگرداندن آن به شکل اولیه در ضلع غربی اختصاص دارد.

علیرضا مرادی بیستونی با اشاره به این که اعتبار این پروژه از محل اعتبارات استانی و با حمایت‌های استاندار کرمانشاه تامین می‌شود، افزود: استانداری در سال جدید رقم دقیقی برای این پروژه تعیین نکرده، اما در این خصوص قول مساعد داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها