مقدماتی جام جهانی 2014

ایران صدرنشین گروه ماند

تیم ملی فوتبال کشورمان در دومین دیدار خود در رقابتهای انتخابی جام جهانی، برابر قطر متوقف شد.
کد خبر: ۴۲۶۶۳۴

به گزارش جام جم آنلاین، تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار خود از مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل از ساعت 21 امشب (سه‌شنبه 15 شهریور) در دوحه و در حضور 10 هزار تماشاگر به مصاف تیم قطر رفت که این دیدار در پایان با نتیجه تساوی یک بر یک خاتمه یافت.

در نیمه اول، بازی بی کیفیتی از دو تیم شاهد بودیم که گلی در بر نداشت.

مصدومیت نکونام بزرگترین اتفاق نیمه اول

 مهمترین اتفاق نیمه نخست این دیدار مصدومیت جواد نکونام کاپیتان تیم ملی بود. در دقیقه 34 نکونام پس از درگیری با مهاجم اروگوئه‌ای الاصل قطر دچار آسیب دیدگی شد و از زمین بیرون رفت.

در نیمه دوم این دیدار، هادی عقیلی در همان دقایق اولیه ( 46 ) با ضربه زیبای سر گل اول ایران را وارد دروازه قطر کرد اما برتری ایران بیشتر از 10 دقیقه دوام نیاورد و محمد السید در دقیقه 56 بازی را به تساوی کشاند.

تیم ملی کشورمان که بازی هجومی در این دقایق از خود به نمایش گذاشته بود فرصت‌های بسیار خوبی را از دست داد.

در دقایق 50 و 52 پاس‌های‌ زیبای آندرانیک تیموریان دو فرصت عالی گلزنی را در اختیار کریم انصاری فرد قرار داد که این بازیکن در موقعیت تک به تک نتوانست دروازه قطر را باز کند.

این دیدار در پایان 90 دقیقه با نتیجه یک بر یک خاتمه یافت.

 چوی میونگ یونگ از کره جنوبی قضاوت این دیدار را برعهده داشت که به خسرو حیدری و مازیار زارع از ایران و حسین علی یاسین، ابراهیم مجید، محمد عمر و اسماعیل از قطر کارت زرد نشان داد.

تیم ایران با این تساوی 4 امتیازی شد و  با تفاضل گل بهتر نسبت به تیم بحرین در صدر گروه پنجم جای گرفت. قطر و اندونزی هم به ترتیب در رده سوم و چهارم جای گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها