وی با تاکید بر اینکه استفاده نکردن از نمک و گوشت قرمز از اهمیت ویژهای در پیشگیری از سکته مغزی برخوردار است، بیان کرد: مهمترین عواملی که سکته مغزی را تشدید میکند فشارخون و چربی بالا، دیابت، چاقی و استعمال سیگار است. به همین دلیل، افرادی که به این بیماریها مبتلا هستند باید بیشتر از هر شخص دیگری مراقب باشند و از غذاهای پرچرب و پرنمک بپرهیزند و از میوهها و سبزیهای تازه که منبع غنی آنتیاکسیدانها به حساب میآیند به وفور استفاده کنند.
دکتر قسامی در خصوص روزهداری در بیماران دچار سکته مغزی، تصریح کرد: در بیمارانی که دچار سکته مغزی هستند، در صورتی که دیابت، فشار و چربی خون بیمار کنترل شود و وضعیت جسمی مناسبی داشته باشد،روزهداری میتواند حتی مفید هم باشد.
این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: در افرادی که وضعیت جسمی آنان مناسب نیست و سکته مغزی باعث ناتوانی شدید بیمار شده باشد یا فشار خون و دیابت وی بخوبی کنترل نمیشود، روزهداری توصیه نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین: