ایران زمین

ساوه ـ خبرنگار جام‌جم: معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه از آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه صادراتی انار در این شهرستان خبر داد و گفت: این پایانه در زمینی به مساحت 20 هکتار توسط بخش خصوصی ساخته و به بخش‌های سردخانه نگهداری میوه به ظرفیت 3000 تن و خط سورتینگ و بسته‌بندی میوه مجهز می‌شود. هدایت‌الله کارگر افزود: با بهره‌برداری از این پروژه دست دلالان کوتاه شده و صادرات انار توسعه می‌یابد. همچنین از فساد میوه انار جلوگیری شده و سود بیشتری را نصیب باغداران می‌کند.
کد خبر: ۴۰۷۲۳۸

کرمان ـ فارس: مسوول واحد ثبت آثار اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: محوطه باستانی شهداد و بازار حاج آقا علی رفسنجان که به لحاظ باستانی و تاریخی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند، در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند.

رضا ریاحیان با اشاره به قدمت 5000 ساله محوطه باستانی شهداد افزود: این محوطه باستانی شامل محله صنعتگران، کشاورزان، جواهرسازان و گورستان است که پرچم شهداد مهم‌ترین اثر در آن است. بازار حاج آقاعلی رفسنجان نیز متعلق به اواخر دوره قاجاریه است و در بافت قدیم شهر رفسنجان واقع شده است.

ساری ـ خبرنگار جام‌جم: مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران گفت: بزرگ‌ترین کارخانه تولید کاغذ خاورمیانه برای نخستین بار اقدام به صادرات 9000تنی کاغذ به کشورهای اروپایی در سال گذشته کرده است.

ابوالفضل روغنی با بیان این که سال 89 سال خوبی برای صنایع چوب و کاغذ مازندران بوده و این شرکت توانسته در تحقق برنامه‌های تولید، فروش و خدمات پس از فروش به توفیقاتی دست یابد، افزود: این شرکت سال گذشته 127 میلیارد تومان فروش کاغذ داشته و امکان صادرات کاغذ تا سقف 20 هزار تن در سال را نیز دارد.

اهواز ـ فارس: فرماندار شوشتر از جابه‌جایی روستای چم‌کنار این شهرستان خبر داد و گفت: با این اقدام مشکلات این روستا بشدت کاهش می‌یابد.محمدرضا آملازاده افزود: در شرایط کنونی روستای چم‌کنار در میان 102 مجتمع و حوضچه پرورش ماهی محصور شده و این امر مشکلات زیادی برای ساکنان این روستا به وجود آورده است به گونه ای که در شرایط کنونی، سطح آب‌های سطحی در این روستا بشدت افزایش یافته و باعث شده است رطوبت و آب در منازل روستایی‌ها به وضوح دیده شود. از سوی دیگر ، فاصله زیاد روستا نسبت به جاده اصلی و وجود حشره‌های موذی زیاد به دلیل حوضچه‌های پرورش آبزیان در این روستا باعث شده است روستاییان با مشکلات بسیاری مواجه شوند.

کلاردشت ـ خبرنگار جام‌جم: بارش برف بهاری در هفتادمین روز فصل بهار، ارتفاعات بخش گردشگرپذیر کلاردشت را سفیدپوش کرد. سرد بودن هوا برای مردم کلاردشت عادی بوده و مردم منطقه بر این باورند که در کلاردشت 9 ماه از سال زمستان است.بنا بر اعلام پایگاه کوهنوردی رودبارک، هم‌اکنون 5 کوهنورد ایرانی از تهران در منطقه علم‌کوه و تخت‌سلیمان حضور دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها