خود در شرایطی که 5 امتیاز را در 2بازی قبل از دست داده بود ، بهترین استفاده را برد.
محمد مایلی کهن در گفتگو با ایسنا تصریح کرد: در یک روز خوب برای فوتبال چین ، بازی را به این حریف واگذار کردیم و درخصوص گل تساوی ، بسیار مورد کم لطفی داور قرار گرفتیم ، چون عملا هیچ خطایی روی مهاجم چین انجام نشده بود. سرمربی مستعفی تیم ملی فوتبال امید درباره 2مشاور خارجی موردنظر خود برای تیم المپیک گفت : فیلیپ ایدون فرانسوی و باب هافتون انگلیسی که از سوابق کاملا مشخصی در فوتبال دنیا برخوردارند و حتی دوره های آموزشی را نیز در کشورمان برگزار کرده اند، موردنظر من بودند که به هر شکل شرایط حضور آنان در کشور فراهم نشد. وی در پایان گفت : من و سایر همکارانم در تیم امید بدون کوچکترین تاخیر و با تمام وجود همواره در تمرینات حضور داشته ایم ، اما هیچ گاه شرایط به شکلی نبوده است که مثل این دوره ، اردوها فشرده و با خستگی همراه باشد. به هر شکل کار دشواری را از ابتدا پیش رو داشتیم که هم اکنون دشوارتر نیز شده است و به نظر من تغییر در کادر مربیان نیز کار خاصی صورت نخواهد داد و نتیجه نمی دهد.
فریادشیران هم استعفاء کرد
به دنبال استعفای محمد مایلی کهن از سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال امید، نادر فریادشیران نیز از سمت خود کناره گیری کرد. مربی مستعفی تیم المپیک معتقد است باخت به کره و چین ناشی از ضعف کاری و تحلیل قوای جسمانی بازیکنان بوده و قابل جبران است . فریاد شیران افزود: هیچ مشکلی با بازیکنان نداشتیم و تنها دلیل باخت به چین نیز ضعف کاری عده ای از بازیکنان بود که مشکل ساز شد وگرنه توانایی های فنی ما فراتر از چیزی بود که در برابر چین و حتی کره به نمایش گذاشتیم . او تصریح کرد: هنوز می توان به صعود ایران امیدوار بود. فریاد شیران با بیان این که مایلی کهن قبل از درخواست رسمی معاون ورزشی سازمان تربیت بدنی استعفاء کرده بود، گفت : نامه کفاشیان به فدراسیون فوتبال درخصوص برکنارشدن کادر فنی تیم ملی امید فقط یک مانور مدیریتی بوده است ، چرا که مایلی کهن شب بعد از بازی با چین ، استعفایش را رسما به فدراسیون فوتبال تقدیم کرده بود.
مهرعلیزاده : نتایج تیم امید قابل گذشت نیست
رئیس سازمان تربیت بدنی با غیرقابل گذشت دانستن کسب نتایج تیم ملی امید، تصریح کرد: با این توصیف هیچ گاه قصد تخریب نداریم و به طور جدی از فدراسیون فوتبال حمایت می کنیم . محسن مهرعلیزاده در گفتگو با ایسنا، درخصوص کسب نتایج اخیر تیم ملی امید که در پی آن برکناری سرمربی تیم ملی را به همراه داشت ، اظهار کرد: نفس حضور تیم ملی امید در بازیهای المپیک یکی از اهداف ما بود که با کسب نتایج فعلی و از دست دادن امید راهیابی به این مسابقات واقعا متاسف هستیم ، می دانیم که نتیجه بدی گرفته ایم که اصلا قابل گذشت نیست ، اما فدراسیون فوتبال نیز نباید شرایطی را فراهم می کرد که این وضعیت پیش بیاید. معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: من کارشناس فوتبال نیستم ، اما کارشناسان سازمان تربیت بدنی و دیگر کارشناسان می گویند: «ترکیب تیم ملی از هماهنگی لازم برخوردار نبود و فاقد کوچینگ مناسب بود» و به این ترتیب آنها نتیجه گیری می کنند که نحوه مربیگری و هدایت کادر فنی تیم ملی موجب عدم نتیجه گیری لازم شده است ، این امر قابل گذشت نیست و این مساله ای نبود که تازه امروز متوجه آن شده باشیم .