توسط پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان صورت گرفت

نجات گروگان یک میلیاردی

کارآگاهان پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان نوجوانی را که توطئه آدم‌ربایی و اخاذی در زاهدان شده بود، نجات داده و سالم به آغوش خانواده‌اش بازگرداندند.
کد خبر: ۳۸۵۷۷۴

به گزارش ایسنا، سرهنگ حیدری، رئیس پلیس آگاهی استان فارس درباره جزییات این پرونده‌ و عملیات دستگیری متهمان، گفت: آدم‌ربایان که از مدت‌ها قبل خانواده‌ «علی» را شناسایی کرده و از وضع مالی آنان اطلاع داشتند، نقشه آدم‌ربایی را طراحی کرده بودند و در حالی که این نوجوان در راه رفتن به مدرسه بود با یک دستگاه خودرو ربوده شده است.

وی گفت: ساعاتی بعد والدین «علیرضا» که از آدم‌ربایی مطلع شده بودند، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی «110» اطلاع داده و به همین ترتیب موضوع به پلیس آگاهی گزارش شد.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس افزود: با توجه به حساسیت پرونده، اکیپی از کارآگاهان پلیس آگاهی وارد عمل شده و تلاش خود را برای رهایی گروگان آغاز کردند.

حیدری با بیان این‌که در ابتدا و با توجه به این که هیچ کس در صحنه جرم حضور نداشت تا مشخصات آدم‌ربایان و خودرو را اطلاع دهد، دستگیری متهمان با دشواری پیگیری شد، افزود: چند ساعت بعد آدم‌ربایان با خانواده‌ گروگان تماس گرفته و مبلغ یک میلیارد تومان را برای آزادی وی خواستار شدند،‌ کارآگاهان پلیس با استفاده از شگردهای خاص پلیسی و اطلاعاتی منابع و مخبران، منطقه تردد پنج گروگانگیر را در ارتفاعات اطراف شهر «فاریاب» شناسایی کرده و با تشکیل چند اکیپ ویژه‌ منطقه را تحت محاصره خود قرار دادند که ناگهان گروگانگیران خود را در محاصره کامل می‌دیدند چاره‌ای نداشته و تسلیم شدند.

وی گفت: متهمان به نام‌های «م ـ ح»، «ن ـ ح»، «ج ـ ر»، «س ـ ح» و «م ـ چ» به آدم‌ربایی معترف و عنوان کردند که ربوده شده را در شیارهای اطراف کوه با زنجیر بسته‌ایم که برای نجات جان ربوده شده با راهنمایی متهمان به محل نگهداری گروگان که دست و پایش با زنجیر و قفل بسته شده بود، مراجعه و «علی» توسط کارآگاهان پلیس آزاد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها