تاب صحبتهای برخی از مدیران غیرفوتبالی را نمیآورد، زبانش تند و تیز است و مدیران فوتبال هم چندان دل خوشی از حرفهای او ندارند؛ اما این بار او با تصمیمش خیال مسوولان و رسانههای فوتبالی را راحت کرد.
علی کریمی در طول 10 روز از استیل آذین اخراج شد، تیم سپاهان او را نخواست! ذوبآهن خواست و نتوانست او را به خدمت بگیرد، پرسپولیس به همراه دایی ابراز تمایل کرد او را در 5 ماه باقیمانده لیگ برتر به خدمت بگیرد؛ اما به یکباره اعلام شد علی کریمی به شالکه آلمان پیوسته است!
این در حالی است که به نظر میرسید کریمی به دنبال تیمی میگردد که دوران پایانی فوتبالش را بگذراند و نزدیکیاش به تیم الاهلی امارات این گزینه را تقویت میکرد که او چند سال آخر فوتبالش را در امارات خواهد گذراند اما وقتی مسوولان باشگاه شالکه اعلام کردند پیراهن شماره 10 تیم خود را به جادوگر خواهند سپرد همه دوستداران جادوگر به این نتیجه رسیدند که جای جادوگر در همان تیترهای روزنامههاست. او همیشه غیرمنتظره است.