
به گزارش ایسنا ، بر اساس مطالعه انجام شده در سوئد مشخص شد: افراد دوستدار ماهی ، در یک دوره 10 ساله ، نسبت به افرادی که کمتر از یک وعده در هفته ماهی مصرف میکردند، حدود 16 درصد کمتر دچار سکته شدهاند.
محققان 34 هزار و 670 زن 49 تا 83 ساله را که هیچ گاه دچار بیماری گردش خون ، سرطان و سکته نشدهاند مورد مطالعه قرار دادند که طی آن مشخص شد؛ آنهایی که هفتهای 3 بار از ماهی استفاده می کردند، 16 درصد کمتر از سایرین دچار سکته شدند.
دکتر داریوش مظفریان از مرکز تحقیقات سلامت هاروارد گفت: مصرف ماهی در بسیاری کشورها اندک است و افزایش مصرف میتواند مزایای بسیاری را برای سلامتی جامعه به همراه داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰