پژوهش ها نشان می‌دهد:

کاهش سکته با مصرف ماهی

پژوهش های جدید نشان می‌دهد ، زنانی که بیش از 3 وعده در هفته از ماهی استفاده می‌کنند، کمتر دچار سکته می‌شوند.
کد خبر: ۳۸۲۹۸۳

به گزارش ایسنا ، بر اساس مطالعه انجام شده در سوئد مشخص شد: افراد دوستدار ماهی ، در یک دوره 10 ساله ، نسبت به افرادی که کمتر از یک وعده در هفته ماهی مصرف می‌کردند، حدود 16 درصد کمتر دچار سکته شده‌اند.

محققان 34 هزار و 670 زن 49 تا 83 ساله را که هیچ گاه دچار بیماری گردش خون ، سرطان و سکته نشده‌اند مورد مطالعه قرار دادند که طی آن مشخص شد؛ آنهایی که هفته‌ای 3 بار از ماهی استفاده می کردند، 16 درصد کمتر از سایرین دچار سکته شدند.

دکتر داریوش مظفریان از مرکز تحقیقات سلامت هاروارد گفت: مصرف ماهی در بسیاری کشورها اندک است و افزایش مصرف می‌تواند مزایای بسیاری را برای سلامتی جامعه به همراه داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها