در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
عباس ترابیان در گفتگو با مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: طرفی که رایزنی با باشگاه رئال مادرید برای برگزاری دیدار دوستانه با تیم ملی فوتبال کشورمان را دنبال می کرد، نتوانست به موقع موارد مربوط به انجام این مسابقه را فراهم کند به همین خاطر برگزاری مسابقه در تاریخ 7 دسامبر 2010 (16 آذرماه 1389) منتفی شد.
وی ابراز امیدواری کرد بازی با رئال مادرید در تاریخ دیگری هماهنگ شود و افزود: براساس برنامه آقای قطبی دیدارهای دوستانه تیم ملی تا زمان برگزاری جام ملتهای آسیا هماهنگ شده است.
بر این اساس، تیم ملی در تاریخ 28 دسامبر 2010 (7 دیماه 1389) در ابوظبی به مصاف قطر میرود و در تاریخ 2 ژانویه 2011 (12 دی ماه 1389) با یک تیم ملی روبهرو می شود.
تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا با تیمهای کره شمالی، امارات و عراق همگروه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: