سردار روزبهانی:

طرح امنیت اجتماعی ادامه دارد

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا گفت: طرح امنیت اخلاقی و اجتماعی که از اوائل سال 86 آغاز شده است ، همچنان با قوت ادامه دارد.
کد خبر: ۳۵۷۹۴۲

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار سرتیپ احمد روزبهانی امروز درحاشیه دیدار با شهروندان تهرانی در مرکز نظارت همگانی ناجا (197) در مصاحبه با خبرنگاران گفت : بحث امنیت اخلاقی دارای 9 محور از جمله برخورد با مزاحمت های خیابانی ، مفاسد ، اراذل و اوباش و مظاهر تهاجم فرهنگی است که در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی افزود: بحث تهاجم فرهنگی یا تهدید نرم از جمله مواردی است که باید با دقت و تیزهوشی با آن برخورد کرد و پلیس نیز همیشه به صورت علمی و کارهای تحقیقاتی و با استفاده از نیروهای ورزیده و آموزش دیده سعی کرده است با این تهدید مقابله کند.

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا گفت: موضوعی که پلیس هم اکنون به طور ویژه پیگیری می کند عزت نفس و غلبه بر خشم مأموران است که سعی کرده ایم در این زمینه آموزش های بیشتری را برای مأموران پر تلاش ناجا در نظر بگیریم.

همچنین سرهنگ عبدالرضا ساویز رئیس مرکز نظارت همگانی ناجا 197 درباره عملکرد این مرکز در هفته ناجا گفت: در طول هفته جاری مسئولان و روسای پلیس های تخصصی روزانه 3 ساعت با حضور در مرکز به مشکلات ، انتقادات و پیشنهادهای شهروندان رسیدگی کردند.

وی افزود: در هفته ناجا 800 نفر به مرکز مراجعه و بیش از 600 نفر نیز از طریق تلفن با مسئولان صحبت و طرح موضوع کردند.

سرهنگ ساویز در باره عملکرد شش ماه گذشته مرکز نظارت همگانی گفت: در سال جاری 366 هزار نفر از طریق مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

سرهنگ ساویز با بیان اینکه از تماس های گرفته شده 20 درصد تقدیر از مأموران و مسئولان ناجا بوده است ، افزود: همچنین از شکایات و انتقاداتی که مردم از پلیس داشته اند 50 درصد آن صحت داشته و مابقی آن تاکنون تأیید نشده است.

سرهنگ عباس میرایی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیز در حاشیه دیدار با مردم در مصاحبه با خبرنگاران گفت: خوشبختانه تعامل خوبی میان پلیس و اصناف وجود دارد. در جلسات متعددی که با اصناف و اتحادیه ها برگزار شد دستورالعمل ها ابلاغ شد و با رعایت ضوابط و مقررات شاهد کاهش تخلفات در اصناف هستیم.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی گفت: تخلفاتی که هم اکنون در برخی از موارد مشاهده می شود مربوط به فروشگاه هایی است که تازه ، وارد بازار کار شده اند که نیاز به آموزش بیشتر دارند.

سرهنگ میرایی افزود: خوشبختانه درباره عرضه پوشاک مشکل خاصی مشاهده نمی شود و با هماهنگی که با تولید کنندگان و طراحان پوشاک انجام شده است متناسب با سلیقه جامعه این موضوع پیش می رود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها