ایران زمین

تبریز ـ خبرنگار جام‌جم: معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: در ایام دهه فجر امسال، بزرگراه صوفیان ـ شبستردر استان آذربایجان شرقی به بهره‌برداری می‌رسد. محمد اشرف‌نیا افزود: عملیات اجرایی این بزرگراه به طول 24 کیلومتر از سال 87 آغاز شده که با پیش‌بینی اعتبار 120 میلیارد ریالی برای سالجاری، ظرف ماه‌های آینده تکمیل خواهد شد.
کد خبر: ۳۵۳۳۵۸

ارومیه ـ ایسنا: معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی از افزایش 190 هزار تنی ظرفیت سیلوهای استان خبر داد.

خیری افزود: این سیلوها متعلق به بخش خصوصی است و در حال حاضر ظرفیت‌ سیلوهای استان 600 هزار تن است. بعلاوه از ابتدای برداشت گندم تاکنون 556 هزار تن گندم توسط شرکت غله، تعاون روستایی و بخش خصوصی از کشاورزان خریداری شده است.

شیراز ـ فارس: فرمانده راهنمایی و رانندگی استان فارس گفت: ترافیک شهر شیراز پایین‌ترین سطح موجود در کشور را دارد و نامطلوب‌ترین وضع را می‌گذراند.محمدرضا ضیایی افزود: شورای ترافیک در برخی استان‌ها هر 45 روز یکبار تشکیل می‌شود، اما در شیراز از 7 ماه پیش تاکنون شورای ترافیک تشکیل نشده است. کما این که برخی مصوبه‌ها قدیمی هستند و تاثیر متولی سیاستگذاری ترافیک در شیراز در آنان نامعلوم است.

سیستان و بلوچستان ـ فارس: کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر سرعت باد و گرد و خاک در منطقه سیستان به 90 کیلومتر در ساعت رسیده است.حسینعلی حسین‌آبادی افزود: توفان از روز شنبه در منطقه سیستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد. این توفان گرد و خاک دید افقی را در منطقه سیستان به 100 متر کاهش داده است. کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان پیش‌بینی کرد که بتدریج از سرعت باد در منطقه سیستان کاسته شود.

زاهدان - فارس: مدیرکل تعاون سیستان و بلوچستان گفت: بانک جامع اطلاعاتی اشتغال این استان برای شناسایی و ساماندهی جوانان بیکار در حال تدوین و شکل‌گیری است.

غلام‌محمد طاهری افزود: بانک جامع اطلاعاتی بهترین مسیر برای برنامه‌ریزان اشتغالزایی و تولید است.

بر این اساس در تلاشیم شناسایی افراد بیکار هر چه زودتر به پایان برسد تا بتوانیم با تسهیلات اختصاص یافته از سوی دولت به سیستان و بلوچستان، اشتغالزایی بهینه‌ای را ایجاد کنیم.

خرم آباد - جام جم : سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری لرستان از اختصاص 32 میلیارد تومان اعتبار فرهنگی به این استان خبر داد.محمدرضا ملکی‌راد افزود: امسال برای اولین بار دولت در قانون بودجه یک ردیف اختصاصی برای بودجه فرهنگی استان‌ها اختصاص داده است که این امر برای نخستین بار در طول انقلاب اسلامی محقق می‌شود. 32 میلیارد تومان اعتبار پس از تدوین دستورالعمل‌ها در تیر ماه امسال ابلاغ شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها