ایران زمین

بندرعباس ـ مهر: معاون راهداری اداره کل راه و ترابری هرمزگان گفت: برای نخستین‌بار در کشور در ?? کیلومتر از محور بندرلنگه ـ پارسیان به جای روکش‌آسفالت از روکش بتونی به عنوان پایلوت استفاده می‌شود. عباس شرفی افزود: هدف ارتقای بهر‌ه‌وری و تقلیل هزینه‌های راهداری، مطالعه استفاده از این نوع روکش برای استفاده در ?? کیلومتر از محور بندرلنگه به پارسیان در غرب استان آغاز شده است. هزینه اجرای این نوع روکش ?? تا ?? درصد کمتر از روکش آسفالت در هر کیلومتر است.
کد خبر: ۳۴۷۴۷۸

بوشهر ـ خبرنگار جام‌جم: نماینده مجری طرح شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: با احداث سد باغان 42 میلیون مترمکعب آب ذخیره می‌شود.

مرتضی راد افزود: هم‌اکنون مطالعات مرحله اول این سد با پیشرفت 95 درصد در حال انجام بوده و فقط مطالعات مربوط به سرریز آن باقی‌مانده است.

شهرری ـ خبرنگار جام‌جم: بازارچه جشن رمضان با کمک مرکز هم‌اندیشی و تعامل موسسات خیریه 27 مردادماه تا 6 شهریور در میدان نماز شهرری برگزار می‌شود. هدف از برپایی این بازارچه ارائه دستاوردهای موسسات خیریه شهرستان ری برای توانمندسازی روستاهای کمتر توسعه یافته است؛ این هدف حول چهار محور فرهنگ‌سازی، سلامت، اشتغال و مسکن قرار دارد.

زنجان ـ ایسنا: رئیس اداره راه و ترابری شهرستان خرمدره گفت: در صورت تامین اعتبارات لازم، عملیات اجرایی4 بانده کردن جاده ترانزیت از خرمدره به سمت صائین قلعه آغاز خواهد شد. مصطفی کتانی افزود: با اجرای این طرح، ایمنی این جاده نسبت به قبل بیشتر می‌شود. به علاوه امسال 5 کیلومتر از جاده ترانزیت زنجان ـ تهران واقع در محدوده شهرستان لکه‌گیری و روکش آسفالت شده است و با تامین اعتبارات لازم مابقی جاده نیز تعمیر می‌شود. تا سال 90 نیز راه‌های روستایی شهرستان آسفالت خواهند شد.

یاسوج ـ مهر: معاون پشتیبانی و منابع انسانی سازمان صنایع کوچک شهرک‌های صنعتی کشور گفت: 310 هکتار زمین صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد، آماده واگذاری به صنعتگران و سرمایه‌گذاران است. فخرالله مولایی افزود: کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری دارد و شرایط لازم برای سرمایه‌گذاری در این استان بخصوص در زمینه صنعت فراهم است. با تکمیل مطالعات 6 طرح توسعه صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، عملیات اجرایی این طرح‌ها امسال آغاز می‌شود.

همدان ـ خبرنگار جام‌جم: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: امسال قصد داریم با حمایت مسوولان، جشنواره‌ای متفاوت و جذاب برای کودکان و نوجوانان برگزار کنیم.

حجت‌الاسلام کرمی از برگزاری مسابقه فیلمنامه‌نویسی در جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان برای نخستین بار خبر داد و افزود: به منظور ارتقای سطح کیفی فیلمنامه‌های کودک و نوجوان و تشویق نویسندگان برای فعالیت بیشتر در این حوزه، دبیرخانه جشنواره نخستین دوره مسابقه فیلمنامه‌نویسی با موضوع کودک و نوجوان را برگزار می‌کند.

گیلان - واحد مرکزی خبر: سازمان بازرگانی استان گیلان پیش‌بینی کرد بیش از 700 هزار تن برنج از سطح شالیزارهای استان گیلان برداشت شود. سیاوش امینی رئیس سازمان بازرگانی استان گفت: کمتر از 10 درصد برنج کشت شده در استان غیر‌بومی و مابقی از جنس برنج‌های بومی مرغوب است. وی با اشاره به خرید 900 تنی برنج تضمینی در سال گذشته افزود : این میزان برنج خریداری شده از نوع غیر‌بومی بوده که برآوردها نشان می‌دهد میزان خرید تضمینی امسال هم همانند سال گذشته در حد برنج‌های غیر‌بومی باشد.رئیس سازمان بازرگانی استان گیلان گفت: سطح برنج زیر کشت استان گیلان بیش از 238 هزار هکتار است که با برداشت سالانه 650 تا 700 هزار تن برنج رتبه دوم تولید برنج کشور را در اختیار دارد.

چهارمحال بختیاری- مهر: مدیرعامل آبفای چهارمحال و بختیاری گفت: هم اکنون 248 روستا در این استان با مشکل تأمین آب آشامیدنی مواجه‌ هستند.

قاسمعلی خدابخشی افزود: بیشترین مشکل کم آبی در روستاهای شهرستان لردگان است .در صورتی که خانوارهای روستایی در مصرف آب صرفه‌جویی نکنند، مجبور به جیره‌بندی آب هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها