ایران زمین

خرم آباد ـ خبرنگار جام‌جم: رئیس سازمان جهادکشاورزی استان لرستان عمده مشکلات کشاورزی استان را در حوزه آب برشمرد و احداث سدهای مخزنی، ایستگاه‌های پمپاژ و انتقال آب در مراتع شیب‌دار را زیرساخت‌های تامین آب مورد نیاز کشاورزی لرستان بیان کرد. اسحاق طاهری‌مقدم با بیان این مطلب، نیاز آبی بخش کشاورزی استان را با توجه به الگوی کشت، 6 میلیارد متر‌مکعب عنوان کرد و گفت: در حال حاضر از 2 میلیارد متر‌مکعب استفاده می‌شود اما 4 میلیارد متر مکعب باقیمانده باید به استان تخصیص یابد.
کد خبر: ۳۴۷۲۳۰

کاشان – خبرنگار جام‌جم: رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کاشان از رشد 8 درصدی صادرات کالا از این شهرستان در 3 ماهه نخست سال جاری خبر داد.

رضا فرزانه گفت: میزان صادرات شهرستان کاشان از مبدا گمرک این شهرستان 145 میلیون دلار در سال 88 بوده که این رقم در 3 ماهه نخست سال جاری با وجود رکود اقتصاد جهانی به ارزش 45 میلیون دلار رسیده است.

کرمانشاه ـ ایسنا: معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: یکی از برنامه‌های در دستورکار معاونت گردشگری این اداره کل، ساماندهی مجموعه تاریخی بیستون است.

علیرضا برشاهی افزود: با اعتبار اختصاص‌یافته در سال‌جاری برنامه‌هایی برای این مجموعه در نظر گرفته شده است. توسعه فضای سبز، حصارکشی محوطه، تامین زیرساخت‌ها از جمله انشعابات آب، برق و گاز، تکمیل کاروانسرای صفوی بیستون و تملک املاک خصوصی محوطه از اهم برنامه‌هاست.

سنندج ـ مهر: رئیس شورای اسلامی استان کردستان دلیل اصلی آتش‌سوزی‌های عمدی در جنگل‌های استان را تصرف اراضی ملی توسط افراد سودجو عنوان کرد.

صباح محمدی افزود: متاسفانه عمده آتش‌سوزی‌های عمدی در جنگل‌ها و مراتع استان توسط افراد سودجو و فرصت‌طلب در راستای تصرف اراضی ملی صورت می‌گیرد که هر چه به روزهای پایانی تابستان نزدیک می‌شویم شمار این آتش‌سوزی‌ها نیز افزایش یافته و نگرانی جدی را برای مردم استان به‌ویژه دوستداران محیط زیست ایجاد کرده است.

گرگان - مهر: براساس ارزیابی‌های کارشناسان سالانه 413 هزار مترمکعب چوب از درختان جنگل‌های گلستان به صورت سنتی و غیر اصولی برداشت می‌شود و براثر این امر سالانه سه هزار و 672 هکتار از جنگل‌های استان از بین می‌رود. برداشت سنتی، غیراصولی و خارج از برنامه از جنگل‌های گلستان موجب تخریب و کاهش کیفیت، درجه و ساختار جنگل می‌شود.

به گفته رضا مالداری، کارشناس ارشد جنگل‌ها و مراتع اداره کل آبخیزداری و منابع طبیعی گلستان،وضعیت کمی و کیفی جنگل‌های استان تحت‌تاثیر مستقیم مسائل اجتماعی و اقتصادی است که می‌توان به توسعه‌نیافتگی و سنتی بودن شیوه معیشت و دامداری و دامپروری اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها