"مهدی سولقانی" اسکی بازایرانی در مسابقات اسکی روی چمن قهرمانی جوانان جهان - ایران در رشته مارپیچ سرعت بر سکوی سوم ایستاد.
کد خبر: ۳۴۴۲۹۸
به گزارش ایرنا، این رقابتها به میزبانی ایران در پیست بین المللی دیزین در حال پیگیری است که در رشته مارپیچ سرعت، "لوکاس کلا" از جمهوری چک اول شد و "تیموچ اوراوک" از اسلاواکی مدال نقره را برگردن آویخت.
همچنین در بخش زنان، "باربارا الیگو" از اسلاواکی، "ژاکلین گرلاخ" از اتریش و "ماری نیکونامی" از ژاپن به ترتیب بر سکوی اول تا سوم ایستادند.
در این رقابت ها 32 اسکی باز خارجی از کشورهای اتریش، چک، اسلواکی، ژاپن، آلمان، ایتالیا و مغولستان در کنار 10 ورزشکار ایرانی به رقابت با یکدیگر پرداختند.
ایران به طور همزمان میزبان رقابت ھای جام جهانی اسکی روی چمن و قھرمانی جوانان جھان است.
این مسابقات از روز دوشنبه ھفته جاری در پیست دیزین آغاز شده است و روز جمعه( فردا) به پایان میرسد.
گفتنی است که اسکی بازان رقابتهای جام جهانی اسکی روی چمن بزرگسالان عصر روز پنجشنبه(امروز) در رشته مارپیچ بزرگ به مصاف یکدیگر میروند.