چهره‌ها و حادثه‌ها

گاوی که به رنگ لباسم حساس بود

آزیتا حاجیان از بازیگران شناخته شده است که فعالیت هنری خود را از 1354 با نمایش خورشید خانم آفتاب کن آغاز کرد‌ و در نمایش‌هایی چون بهرام چوبینه، ژاندارک، دایره گچی قفقازی و... به روی صحنه رفته است. نقطه عطف کاری این بازیگر شروع فعالیت‌های سینمایی او و بازی در فیلم سینمایی دزد عروسک‌ها ساخته محمدرضا هنرمند بود که توانست بخوبی از عهده بازی در دو نقش متفاوت در این فیلم برآید.
کد خبر: ۳۳۹۰۲۱

از آثار سینمایی حاجیان می‌توان به فیلم‌های آدم‌برفی، روبان قرمز، موج مرده، شمعی در باد، باغ فردوس، پنج بعد از ظهر و تاکسی نارنجی اشاره کرد. علاوه بر اینها حاجیان در مجموعه‌های تلویزیونی چون آپارتمان، آوای فاخته، امام علی‌ع و دبیرستان خضرا‌ خاطره خوشی برای مخاطبان تلویزیون به جا گذاشته است.اتفاقاتی که زندگی آزیتا حاجیان را تحت‌تاثیر قرار داده‌اند بیشتر در زمینه‌های کاری بروز پیدا کرده‌اند. یکی از خاطرات نه‌چندان خوشایند او سر فیلم تاکسی نارنجی بود: سر فیلم تاکسی نارنجی پایم شکست.

از شب عید تا اواخر فرودین پایم در گچ بود با این حال کار را رها نکردم و با همان پا به کارم ادامه دادم. دکتر گفته بود هیچ حرکتی نداشته باشم اما تهیه‌کننده و کارگردان فیلم بر ادامه کار تاکید کردند و من هم مقاومتی نکردم. البته یک هفته اول چون واقعا نمی‌توانستم تکان بخورم ترجیح دادم استراحت کنم.کسانی که فیلم سینمایی تاکسی نارنجی را دیده‌اند می‌دانند که فیلم پر از حرکات نمایشی است و آزیتا حاجیان برای بازی در آن تحرک زیادی به خرج داده است.

دومین رویدادی که براحتی از ذهن این بازیگر پاک نمی‌شود باز هم در زمینه فعالیت‌های هنری اوست: این اتفاق مربوط به سال 1369 است. سر فیلم اوینار در کوه‌های بکان شوشتر حدود 3 ماه فیلمبرداری داشتیم. دختر کوچکم ملیکا هم در آن فیلم بازی می‌کرد. او آن موقع 4 سال بیشتر نداشت. علاوه بر این یک الاغ و یک گاو هم هم بازی ما در این فیلم بودند. لباس من کردی و به رنگ قرمز بود و گاوی که در این فیلم بازی می‌کرد به این رنگ حساسیت داشت. من سعی می‌کردم خیلی نزدیکش نروم که مشکلی پیش نیاید. اما بالاخره در یک صحنه مجبور شدم به این گاو نزدیک بشوم و باید با ملیکا از گذرگاه تنگی عبور می‌کردیم. دست ملیکا در دست من بود که این گاو با دیدن رنگ لباس من رم کرد و من هم از شدت ترس دست ملیکا را رها کردم. ملیکا به زمین افتاد و گاو از رویش عبور کرد.

گاو عصبانی فیلم اوینار آنقدرها هم بی‌رحم نبوده چون حاجیان در ادامه توضیح داد که وقتی ملیکا را روی زمین دید جوری از روی او رد شد که آسیبی به او نزند و همه عوامل فیلم از این حرکت او بسیار متعجب بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها