ایران زمین

خرم‌آباد ـ ایسنا: قطعی‌های مکرر برق در اوج گرمای 40 درجه باعث گلایه‌مندی مردم پلدختر شده است. رئیس شرکت توزیع برق پلدختر وزش باد را علت قطعی برق اعلام کرد. مردم شهرستان پلدختر این روزها، ساعات و لحظات سختی را به علت قطعی‌های مکرر برق در اوج گرمای هوا تحمل می‌کنند و این موضوع بشدت زندگی را برای آنها طاقت‌فرسا کرده است.
کد خبر: ۳۳۵۹۶۴

کاشان ـ خبرنگار جام‌جم: عضو شورای اسلامی شهر کاشان از اجرای طرح «منوریل» قطار برقی روزمینی برای برطرف شدن گره کور ترافیک مرکز شهر خبر داد. علی هاشمی طاهری گفت: مطالعات دو طرح «گالری، پل زیر گذر» و «منوریل کاشان» مصوبه شورای اسلامی شهر بزودی آغاز خواهد شد.

گلپایگان ـ خبرنگار جام‌جم: تا پایان امسال 2000‌واحد مسکونی مهر به قیمت 220 تا 250 هزار تومان در هر مترمربع به متقاضیان در شهرستان گلپایگان واگذار خواهد شد. بختیار کریمی مدیر اداره تعاون گلپایگان در این‌باره اظهار کرد: کار احداث 3000 واحد مسکونی در قالب مسکن مهر مراحل اجرایی را با سرعت طی می‌کند که تا پایان سال 2000 واحد آن به اقشار کم‌درآمد واگذار می‌شود.

ارومیه ـ خبرنگار جام‌جم: جشنواره بازی‌‌های بومی ـ محلی آذربایجان غربی در شهرستان شوط برگزار شد.

در این جشنواره یک روزه که در روستای خلج کرد شهرستان شوط با شرکت 450 ورزشکار از مناطق مختلف استان برگزار شد 11 تیم روستایی و عشایری با لباس‌های محلی بازی‌های بومی و محلی مناطق خود را اجرا کردند.

اهواز ـ واحد مرکزی خبر: طرح خشکه‌کاری برنج در 3 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی خوزستان آغاز شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در این روش بذر برنج بدون نیاز به نشاء و محیط مرطوب به طور مستقیم در خاک کاشته می‌شود. سپهرفر افزود: این طرح به عنوان یکی از شیوه‌های جایگزین کشت معمولی و با استفاده از سه نوع بذر اصلاح شده در استان اجرا می‌شود. وی گفت: با اجرای این طرح در شهرهای دشت آزادگان، رامهرمز، شوشتر و باغملک علاوه بر کاهش استفاده از بذر به میزان 60 تا 80 کیلوگرم بیش از 10?میلیون ریال در هر هکتار صرفه‌جویی اقتصادی می‌شود.

قم ـ مهر: فرمانده نیروی انتظامی قم گفت: مردم قم روزانه 70 میلیون تومان هزینه مواد مخدر می‌کنند که این رقم در سال به 242 میلیارد تومان می‌رسد و به نوبه خود هزینه سرسام‌آوری است. سردار مهدی توکلی افزود: در استان قم نیز بین 35 تا 40 هزار نفر درگیر مصرف مواد مخدر هستند که زیان اقتصادی آن در روز 70 میلیون و ماهانه 2میلیارد و 100 میلیون و در سال 242 میلیارد تومان است.

اهواز ـ مهر: عضو تیم عملیات مهار و کنترل فوران چاه شماره 24 نفت شهر گفت: در پی اقدامات صورت گرفته در 48 ساعت گذشته مهارگران به 10 متری شعله‌های آتش چاه شماره 24نفت شهر پیشروی کردند. مسعود حقیقی، مدیر عملیات دریا در شرکت ملی حفاری ایران افزود: بخش‌های زیادی از دکل حفاری و متعلقات آن به وسیله تجهیزات ویژه مهار و با حمایت سیستم‌های خنک‌کننده از روی دهانه چاه برداشته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها