مرگ وزیر خارجه فیلیپین

جام جم آنلاین : ریچارد شی سخنگوی وزارت خارجه تایوان روز یکشنبه 14 دسامبر اعلام کرد ، وزیر خارجه کشور فیلیپین که از توکیو عازم بانکوک بود ، در هواپیما دچار حمله قلبی می شود و هواپیما به طور اضطراری در فرودگاه تایپه
کد خبر: ۳۳۴۴۷
پایتخت تایوان فرود می آید و بلاس اوپله وزیر خارجه فیلیپینی به بیمارستان انتقال می یابد ، اما تلاش پزشکان برای نجات وی بی نتیجه بوده و او جانش را از دست می دهد.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، بلاس اوپله ، 75 ساله ، وزیر خارجه فیلیپین که در یک جلسه آسه آن در توکیو شرکت کرده بود ، شنبه شب 13 دسامبر هنگام عزیمت به بانکوک در هواپیما دچار حمله قلبی می شود.
هواپیمای حامل وی به طور اضطراری در فرودگاه تایپه فرود می آید و بلاس اوپله فورا به بیمارستان مینشنگ تایپه منتقل می شود اما معالجات پزشکان برای نجات جان وی بی نتیجه بوده و بلاس اوپله در می گذرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها