اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین : قیمت نفت روز دوشنبه اول دسامبر در بازار رو به کاهش نهاد ، زیرا بازار معتقد است اوپک در جلسه روز پنجشنبه 4 دسامبر سطح تولید فعلی خود را حفظ کرده و سهمیه تولید را کاهش نمی دهد.
کد خبر: ۳۲۷۵۴

oil1

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز دوشنبه در مرکز مبادلات بین المللی نفت لندن قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژانویه با 49 سنت کاهش به 27 دلار و 96 سنت رسید.
در بازار نفت نیویورک هر بشکه نفت سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه ژانویه با 59 سنت کاهش 29 دلار و 82 سنت قیمت داشت .

oil2

پتر لوکستون کارشناس بازار نفت گفت ، نشانه های موجود حاکی از آن است که سازمان اوپک در جلسه روز پنجشنبه سطح تولید را کاهش نخواهد داد و عقیده عمومی بازار این مساله است که در جلسه اوپک هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
جرمی الدن تحلیلگر بازار نفت نیز عقیده دارد ، در جلسه سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک تحولات چشمگیری رخ نمی دهد.
وی گفت ، در جلسه ماه سپتامبر اوپک که در آن تصمیم گرفته شد 900 هزار بشکه در روز از سطح تولید این سازمان کاسته شود ، همه ما حیرت کردیم ، اما اکنون عقیده داریم در جلسه اوپک تغییری در سطح سهمیه های اعضای اوپک داده نمی شود.

اخبار بازار نفت
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها