دستگیری دو زن سارق حین سرقت

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از دستگیری دو زن سارق حین سرقت کیف در بازار این شهرستان و اعتراف به 150 فقره سرقت دیگر خبر داد.
کد خبر: ۳۱۹۹۶۵

به گزارش ایسنا، سرهنگ مصطفی ویسمه‌ای افزود: دو زن یکی 88 ساله و دیگری 36 ساله در حالی که در داخل بازار شهرستان ساوه مشغول سرقت کیف بودند توسط ماموران کلانتری 11 مستقر در بازار مشاهده و دستگیر شدند.

وی افزود: پس از تحویل این سارقان به پلیس آگاهی شهرستان ساوه تحقیقات از آنها آغاز و با تلاش شبانه روزی و مستمر ماموران پلیس آگاهی و پس از اخذ سوابق کیفری متهمان مشخص شد که آنها دارای بیش از 20 فقره سابقه زندان در شهرستان‌های مختلف از جمله مشهد، برازجان، اراک، شیراز، کرمان، قم و همدان بوده و از طایقه فیوج هستند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه افزود: متهمان توسط ماموران پلیس آگاهی مورد بازجویی‌های فنی و پلیسی قرار گرفتند و درخلال این بازجویی‌ها به دو فقره سرقت کیف‌زنی در سطح شهرستان ساوه معترف شدند.

سرهنگ ویسمه‌ای گفت: در ادامه تحقیقات فنی و پلیسی از این دو متهمه آنها به 150 فقره کیف‌زنی و جیب‌بری در شهرستان‌های شهریار و استان تهران اعتراف کرده که تحقیقات همچنان از متهمان ادامه دارد.

دستگیری سارقان منازل در دلیجان

سرهنگ مجید باقری، فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان نیز از دستگیری 3 نفر سارق منزل در این شهرستان و اعتراف به 13 فقره سرقت در این خصوص خبر داد.

وی گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت منزل در سطح شهرستان دلیجان در ایام نوروز و مراجعه مردم به اداره آگاهی این شهر و اعلام شکایت آنها موضوع فوق به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با اقدامات اطلاعاتی گسترده در این خصوص و بررسی نحوه و شگرد سارقان به سه نفر مظنون و آنها را دستگیر کردند که متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های فنی و پلیسی تاکنون به 9 فقره سرقت منزل و 4 فقره سرقت اماکن خصوصی معترف گردیدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان در خاتمه گفت: متهمان دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی گردیدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها