آغاز سری جدید سینما 4 از بهمن ماه

گروه رسانه:‌کارگردان و تهیه‌کننده برنامه سینما 4 از پخش سری جدید سینما چهار از بهمن‌ ماه 88 خبر داد. به گزارش ایسنا، محمد حمیدی‌مقدم با اشاره به تقسیم‌بندی ژانری فیلم‌های سینما 4 در سری جدید، خاطرنشان کرد: تقسیم‌بندی فیلم‌ها براساس ژانر، محدودیت‌های زیادی را ایجاد می‌کند و زحمت بسیاری دارد؛ بر این اساس 8 -7 ماه زمان صرف تحقیق شد تا توانستیم این تفکر را عملی کنیم.
کد خبر: ۳۰۴۰۲۰

وی ادامه داد: در سری جدید برنامه «سینما 4» فیلم‌ها براساس ژانر انتخاب می‌شوند و در طول یک‌ ماه آثاری در قالب این برنامه روی آنتن می‌روند که با هم پیوند مشترکی داشته باشند.

حمیدی مقدم از این رویکرد به عنوان تجربه‌ای بزرگ در عرصه تولید برنامه‌های سینمایی یاد کرد و افزود: تاکنون 7بسته آماده پخش شده‌است که براساس آن فیلم‌های 7 ماه سینماچهار مشخص شده‌اند.

این تهیه‌کننده تصریح کرد: برنامه «سینما چهار» با ژانر فانتزی آغاز می‌شود و پس از آن وارد ژانر کشورها می‌شویم و سینمای اسکاندیناوی را داریم؛ پس از آن وارد ژانر دادگاهی‌ -‌ جنایی خواهیم شد و یک فاصله‌گذاری خواهیم داشت. در این مدت طی 4 هفته فیلم‌های منتخب جشنواره کن، برلین، سن‌سباستین و ونیز را پخش می‌کنیم و مروری بر خط و ربط و سیاستگذاری‌های این جشنواره‌ها خواهیم داشت و پس از آن وارد حوزه نوآر خواهیم شد.

وی پرداختن به سینمای انیمیشن و نئورئالیسم ایتالیا را از دیگر بخش‌های سری جدید برنامه «سینما چهار» برشمرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها