ایران زمین

بجنورد - خبرنگارجام‌جم: امسال 147هزارتن انگور از باغ‌های خراسان شمالی برداشت شد که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به این مطلب گفت: خراسان شمالی دارای 17هزارو 918هکتار تاکستان است که از این میزان 17هزار و752 هکتار بارور و166هکتار دیگر غیربارور است.
کد خبر: ۳۰۲۱۹۷

اردبیل - خبرنگار جام‌جم: مدیر کل راه وترابری استان اردبیل گفت: مهم‌ترین چالش و مشکل این اداره کل کاهش اعتبارات است که باعث تاخیر پروژه‌های اساسی در این استان شده است.هدایت در نشست خبری با خبرنگاران افزود: اعتبارات امسال 30 درصد کمتر از سنوات قبلی است به طوری که میزان آن نسبت به سال گذشته بیش از 20 میلیارد تومان کاهش یافته است.

مراغه - خبرنگار جام‌جم: آیین سنتی علم‌بندی از سوی هیات‌های حسینی در محلات مختلف شهرستان مراغه استان آذربایجان شرقی برگزار شد.یکی از مراسم قدیمی و خاص مراغه‌ای‌ها در ماه محروم، آیین علم‌بندی است که در محلات این شهرستان و توسط هیات‌های مذهبی و به یاد علمدار دشت کربلا حضرت ابوالفضل العباس(ع) برپا می‌شود.

ارومیه - خبرنگار جام‌جم: امسال میزان صادرات غیرنفتی از آذربایجان‌غربی به خارج از کشور 70 درصد افزایش یافته است.رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان‌غربی با اعلام این خبر گفت: از آغاز سال جاری تاکنون 433 هزار و 420 تن کالا به ارزش 198 میلیون دلار از این استان به خارج از کشور صادر شده که از نظر ارزش 70 درصد و از نظر وزن 68 درصد رشد داشته است.

بوشهر - خبرنگارجام‌جم: شهردار بوشهر گفت: بزودی مرکز خرید اختصاصی ماهی و میگو در بوشهر ایجاد می‌شود. فضل‌الله توسلی افزود: ایجاد مراکز خرید خانواده و عرضه مایحتاج روزانه شهروندان با قیمت مناسب از برنامه‌های شهرداری بوشهر است. وی افزود: اگر مالکیت اجازه دهد بازاری مختص به ماهی و میگو در کنار ساحل و درخیابان جفره ایجاد می‌کنیم.

تبریز - خبرنگار جام‌جم: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از فعالیت بخش خصوصی در اداره مجموعه تاریخی حمام نوبر تقدیر کرد.

تراب محمدی در مورد تاریخچه بنای حمام نوبر گفت: طبق تحقیقات محلی مشخص شده که معمار بنا، بالاکاظم از اهالی قره‌آغاج بوده است و در نقشه شهر تبریز، که پیش از سال 1243 هجری قمری تهیه شده، این حمام در نزدیکی دروازه نوبر مشخص شده و در نقشه دارالسلطنه تبریز، متعلق به سال 1297 قمری، این بنا با نام «حمام وزیر» دیده می‌شود.

سمنان - میراث خبر: علیرضا جورابچیان، مدیر پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در خصوص ارائه پروانه شکار در مناطق حفاظت شده معتقد است که این کار صحیح نیست و ممکن است باعث نابودی طعمه‌های یوزپلنگ شود.

سردشت - مهر: با گذشت بیش از 22 سال از بمباران شیمیایی سردشت همچنان مردم این شهر در سایه بی‌توجهی مسوولان از آسیب‌های حملات شیمیایی رنج می‌برند. هنوز بخش عظیمی از مشکلات مصدومان شیمیایی سردشت پابرجاست .

محمدعلی پرتویی، نماینده مردم سردشت در مجلس نیز گفت: تاکنون قانونی برای حمایت از مصدومان شیمیایی سردشت تصویب نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها