
طرز تهیه: تمامی میوهها (به، سیب، زردآلو، شلیل و هلو) را شسته، خرد کرده و در قابلمهای با حرارت کم، نمچین کرده، بدون آب بپزید. آب میوهها که تمام شد مواظب باشید له نشوند. نیم کیلو سیر پاک کرده را بکوبید و روی میوهها بریزید. برای این مقدار ترشی 4 کیلو سرکه نیاز است، مقداری سرکه را با یک کیلو و نیم خرمای هسته گرفته مخلوط کنید و خوب بکوبید، سپس از صافی رد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.4 بسته تمرهندی را با بقیه سرکه خوب حل کرده از صافی رد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
مواد را خوب هم زده روی حرارت بگذارید تا 15دقیقه جوش بخورد. در جوش آخر یعنی موقع اضافه کردن رب انار و ادویه یک جوش که خورد شعله را خاموش کنید .نیم کیلو رب انار مرغوب بهترین چاشنی برای این ترشی است.
ادویه شامل: گلپر، فلفل سیاه، زیره کوبیده، جوز هندی آسیاب شده و زنجبیل از هر کدام یک قاشق غذاخوری پر به مواد اضافه کنید و پس از سرد شدن در شیشههای تمیز نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم