![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
طرز تهیه: تمامی میوهها (به، سیب، زردآلو، شلیل و هلو) را شسته، خرد کرده و در قابلمهای با حرارت کم، نمچین کرده، بدون آب بپزید. آب میوهها که تمام شد مواظب باشید له نشوند. نیم کیلو سیر پاک کرده را بکوبید و روی میوهها بریزید. برای این مقدار ترشی 4 کیلو سرکه نیاز است، مقداری سرکه را با یک کیلو و نیم خرمای هسته گرفته مخلوط کنید و خوب بکوبید، سپس از صافی رد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.4 بسته تمرهندی را با بقیه سرکه خوب حل کرده از صافی رد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
مواد را خوب هم زده روی حرارت بگذارید تا 15دقیقه جوش بخورد. در جوش آخر یعنی موقع اضافه کردن رب انار و ادویه یک جوش که خورد شعله را خاموش کنید .نیم کیلو رب انار مرغوب بهترین چاشنی برای این ترشی است.
ادویه شامل: گلپر، فلفل سیاه، زیره کوبیده، جوز هندی آسیاب شده و زنجبیل از هر کدام یک قاشق غذاخوری پر به مواد اضافه کنید و پس از سرد شدن در شیشههای تمیز نگهداری کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: