پرسش و پاسخ

مرتضی عیدی‌زاده از اهواز– لطفا در مورد ‌BackUp‌ گرفتن و ‌Restore‌ کردن توضیح دهید. ‌ ‌
کد خبر: ۲۷۸۹۰۷

به‌طور بسیار خلاصه می‌توان گفت چنانچه سیستم در وضعیت مناسبی (از لحاظ نرم‌افزاری) قرار دارد، می‌توانید این وضعیت را ذخیره کنید تا چنانچه پس از مدتی به‌دلایل مختلف (مانند ویروس، نصب نرم‌افزارهای مختلف و ...) سیستم دچار مشکل شد، باز هم به همان وضعیت مناسب بازگردد. به ذخیره این وضعیت ‌BackUp‌ گفته می‌شود و به بازگشتن به وضعیت مشخص شده ‌Restore‌ گفته می‌شود.

امین کاظمی– هنگام خاموش کردن رایانه با این پیغام روبرو می‌شوم :

‌END PROGRAM WMS idle‌

چگونه می‌شود فهمید این فایل متعلق به چه برنامه‌ای است؟ چگونه می‌توان پیغام را غیرفعال کرد؟

این مشکل به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد. اول زمانی که شما می‌خواهید سیستم را خاموش کنید و ‌2005 Communicator‌ در حال اجراست. سایت مایکروسافت برای این مشکل بسته اصلاحی را برای دانلود قرار داده است (لینک زیر) که با دانلود آن این مشکل برطرف خواهد شد:

 http://support.microsoft.com/kb/921348/

برای اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید به آدرس زیر بروید:

 http://support.microsoft.com/kb/921113/

اما دلیل دیگری که ممکن است باعث بروز چنین مشکلی شود این است که زمانی که می‌خواهید سیستم را خاموش کنید برنامه‌های‌Windows Messenger Service‌ یا ‌Windows Media Service‌ در پس زمینه در حال اجرا هستند. برای غیرفعال کردن این برنامه‌ها از منوی ‌Start‌ گزینه ‌Run‌ را برگزیده و عبارت ‌Msconfig‌ را تایپ و تایید کنید. از پنجره بازشده لبه ‌Startup‌ را بیابید و در ‌Startup Item‌ تیک گزینه ‌Windows Messenger Service‌ و ‌Windows Media Service‌ را بردارید. سپس پنجره باز را تایید کنید و سیستم خود را دوباره راه‌اندازی کنید. در برخی موارد نیز برنامه ‌7Nero‌ و مشخصا ‌Nero Scout‌ باعث بروز چنین مشکلی می‌شود. با ‌Uninstall‌ کردن این نرم‌افزار مشکل نیز برطرف می‌شود. اما چنانچه نمی‌خواهید این برنامه را ‌Uninstall‌ کنید به روش زیر عمل کنید:

1– از منوی ‌Start‌ گزینه ‌Programs‌ را انتخاب کنید و برنامه ‌Nero‌ سپس ‌Tools‌ و در پایان ‌Nero Scout‌ را انتخاب کنید تا اجرا شود.2– از پنجره باز شده ‌Nero Scout Options‌ ستون سمت چپ عبارت ‌Indexing‌ و ‌Folders‌ را انتخاب کنید.3– سپس در پایین گزینه ‌Clear All‌ را انتخاب و تایید کنید.4– در قسمت بالا و سمت چپ پنجره تیک گزینه ‌Enable Nero Scout‌ را بردارید.5– پنجره‌های باز را تایید کنید و سیستم را دوباره راه‌اندازی کنید.

جیمیل من میل ارسال می‌کند، اما پیغام خطا یا تحویل به گیرنده را می‌دهد.

باید دید محتوای پیغام خطا چیست. گاهی صندوق دریافت گیرنده به‌دلیل محدودیت حجمی نامه شما را دریافت نمی‌کند و جیمیل این پیغام را به شما اطلاع می‌دهد. گاهی نشانی که شما به آن نامه ارسال کرده‌اید وجود ندارد (ایراد تایپی) و گاهی به دلایل مختلف نامه شما کمی دیرتر به مقصد خواهد رسید. در تمام این موارد (و البته موارد دیگر) ارائه‌دهندگان سرویس پست الکترونیکی به فرستنده گزارش می‌دهند.

وقتی در ‌ My Computer‌می‌خواهم درایوی را باز کنم محتوای درایو در یک پنجره جدید نمایش داده می‌شود. این مشکل فقط در زمان باز کردن درایوها به وجود می‌آید. در ضمن در ‌Folder Option‌ گزینه‌ها چک شده و درست است.

از منوی ‌Start‌ گزینه ‌Run‌ را انتخاب کنید و در آن عبارت زیر را تایپ و تایید کنید:

.dll32/i shell32 regsvr

شیما– ‌Yahoo Messenger‌ من خراب است و هر چه ‌ Add/Remove ‌می‌کنم فایده‌ای ندارد. باید چه کار کنم؟ وقتی ‌ Sign in‌ می‌شود در ‌Taskbar‌یک علامت به معنای هشدار می‌آید و عنوان این هشدار ‌...Download update‌ است و نمی‌دانم چطور جلوی آپدیت کردن آن را بگیرم یا آن را آپدیت کنم. به نظر می‌آید مسنجر شما در حال ‌Update‌ است. اما برای دریافت فایل‌های موردنیاز مشکل دارد.

چنانچه فایل نصبی آن را ندارید (برای نمونه روی سی‌دی) ارائه‌کننده سرویس اینترنت خود را تغییر دهید.

مهدی رشنو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها