مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین باعث کاهش قند خون و در نتیجه تشدید گرسنگی می‌شود به همین دلیل میوه‌ها به دلیل داشتن قند کمتر باید در سحر مصرف شوند.
کد خبر: ۲۷۸۸۳۱

دکتر بیگلر، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با ایسنا گفت: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه‌های غذایی شیر و لبنیات، میوه‌ و سبزی و نان و غلات توصیه می‌شود مانند نان و پنیر و سبزی که یکی از عادات خوب غذایی مردم است. علاوه بر آن مصرف شیر گرم و فرنی و یا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

وی افزود: استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل این‌که منبع خوبی از فیبر هستند برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می‌شود.

بیگلر تصریح کرد: سبزی‌ها با دارا بودن مواد مغذی و آب، علاوه بر تامین ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می‌کنند.

مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول‌ها و در نتیجه کاهش قند خون می‌شوند، به این ترتیب مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده در وعده سحری باعث می‌شود شخص زودتر گرسنه شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: توصیه می‌شود برای تامین آب مورد نیاز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدریج انواع میوه، چای کمرنگ و سایر مایعات به ویژه آب برای جبران کم آبی بدن نوشیده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها