در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: زردههای تخممرغ را در ظرف کوچک سنگینی میریزیم و ظرف را روی یخ قرار میدهیم (با این عمل مایونز به هیچوجه نمیبرد و سس بهتری تهیه میشود.)
بعد کمی نمک میریزیم و تخممرغها را میزنیم و روغن زیتون را قطره قطره داخل زرده تخممرغ میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا سس کاملا غلیظ شود، بعد دو سه قطره سرکه اضافه میکنیم و باز روغن زیتون را قطره قطره داخل سس میریزیم و هر وقت سس خیلی غلیظ شد چند قطره سرکه میریزیم و این عمل را ادامه میدهیم تا روغن زیتون تمام و سس سفت و سفید و لغزان شود. در صورتی که مایونز برید با یک عدد زرده تخممرغ و نصف پیمانه روغن زیتون و کمی نمک به طریق فوق مایونز تهیه میکنیم و مایونز بریده شده را کمکم داخل این مایونز میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا مایونز آماده شود و بعد فلفل یا خردل به آن اضافه میکنیم.
خورش گوجه سبز
مواد لازم:
گوشت گوسفند: نیم کیلوگرم ( اگر با استخوان بود 750 گرم)
سبزی (شامل تره، جعفری و نعنا:) نیم کیلوگرم
گوجه سبز: نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده: 4 قاشق سوپخوری
ادویه (زردچوبه، زعفران و خیلی کم دارچین و نمک): به اندازه لازم
روغن: به اندازه لازم
طرز تهیه: گوشت را تکهتکه میکنیم و میشوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4 3 لیوان آب میگذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و میشوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد (حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند.) سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و میگذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره میتوان استفاده کرد.
بیف استروگانف
مواد لازم برای 5 نفر
گوشت فیله گوساله: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
آرد: یک قاشق
شیر: یک پیمانه
قارچ ورقه ورقه: یک پیمانه
خامه: 2 قاشق
سیب زمینی خلال و سرخ شده: یک پیمانه
کره و روغن مایع: مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه: کره را در یک قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود. قارچ را اضافه کنید و 4 3 دقیقه تفت بدهید. آرد را اضافه کنید و 3 2 دقیقه بچرخانید. شیر را با کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. سپس مواد را بردارید و کنار بگذارید. 2 1 قاشق روغن را در یک تابه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و گوشت را در آن بیندازید. نمک و فلفل بپاشید و با کاردک چوبی چند بار بچرخانید تا رنگ گوشت برگردد. مایه آرد و شیر را روی گوشت بریزید و بگذارید بجوش بیاید، سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. همین که خواست بجوش بیاید بردارید و در دیس بکشید. سیب زمینی سرخ کرده را روی دیس بریزید و داغ سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم