از سوی "دولت ائتلافی کارآمد" رخ داد

اعلام نامزدی محسن رضایی

تشکل موسوم به "دولت ائتلافی کارآمد و متحد" عصر امروز چهارشنبه اعلام کرد که "محسن رضایی" به عنوان نامزد مستقل در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت می کند. با این وجود، هنوز رضایی هیچ مصاحبه یا بیانیه ای مبنی بر حضور خود در انتخابات 22 خردادماه منتشر نکرده است.
کد خبر: ۲۴۷۳۲۳

به گزارش جام جم آنلاین در بیانیه شماره 4 دولت ائتلافی کارآمد و متحد با اشاره به اینکه ایده دولت ائتلافی کارآمد و متحد با محوریت خرد جمعی، عقلانیت سیاسی و میانه‌روی بر مبنای استفاده از تمام ظرفیت نظام، نفی تک‌روی و غرب محوری و همچنین حضور چند رئیس جمهور در کابینه در جهت اجرای برنامه مدون با افق چشم انداز 20 ساله از مدت‌ها پیش از سوی محسن رضایی مطرح شده، آمده است: بر اساس این ایده و با مکانیزم معین، یک نفر به عنوان رئیس‌جمهور تعیین شده و سایرین با حضور در کابینه وی بر اساس وفاق و محوریت برنامه مورد نظر و رویکرد جدید تحت عنوان تغییر الگوی مدیریت کشور یک زندگی مطلوب برای هر ایرانی را فراهم می‌آورند.

این بیانیه می‌افزاید: لذا احزاب و تشکل‌ها و جریان‌های همسوی دولت ائتلافی کارآمد و متحد بر اساس قابلیت‌ها و توانمندی‌های افراد در مرحله اول از بین چهار گزینه مورد نظر به دو گزینه رسید و پس از آن با تبادل نظر و مشورت با کارگروه های مورد نظر، محسن رضایی را به عنوان کاندیدای نهایی انتخاب کردند ولی ایشان به دلیل اینکه ترجیح می‌دادند از میان آقایان ولایتی، لاریجانی و یا قالیباف، فردی نامزد این ائتلاف باشد و آقای رضایی به آنها کمک کنند، از پذیرش آن خودداری کرده و مقرر شد به صورت مستقل و مردمی نامزد انتخابات شوند و ایده دولت ائتلافی را پس از انتخابات پیگیری کنند، لذا این ستاد به کار خود پایان می‌دهد.

بنا بر این بیانیه، کنفرانس خبری مسئولین ستاد انتخاباتی محسن رضایی جهت تشریح رئوس برنامه‌های وی در اوائل هفته جاری برگزار خواهد شد.

اگر این امر تحقق یابد به معنای آن خواهد بود که سومین حریف "محمود احمدی نژاد" پس از مهدی کروبی و میرحسین موسوی برای کسب کرسی ریاست جمهوری به میدان آمده است، با این تفاوت که بر خلاف دو فرد نخست که نامزد اصلاح طلبان به شمار می روند‌ حامیان رضایی بیشتر از میان اصولگرایان هستند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها