از دور از نزدیک

هواپیما‌ربایی برای خودکشی

آسوشیتدپرس: خیلی‌ها برای خودکشی سراغ روش‌هایی عجیب و غریب می‌روند، اما کمتر پیش می‌آید که یک نفر برای خودکشی هواپیما بدزدد. آدام دیلون لئون 31 سال و اهل منطقه وائو سائو ایالت ویسکانسین این کار را کرده است. او با ربودن یک فروند هواپیمای دوموتوره از فرودگاهی در کانادا از این منطقه به 3 ایالت مختلف آمریکا پرواز کرد تا جایی را برای خودکشی پیدا کند، در نهایت گذرش به منطقه تحت حفاظت یکی از پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش آمریکا افتاد و 2 فروند جت جنگی او را مجبور به فرود کردند. لئون پس از بازداشت به پلیس گفت: قصد داشتم با استفاده از هواپیمای سرقتی خودکشی کنم، اما نشد.
کد خبر: ۲۴۴۷۶۹

در گزارش سخنگوی پلیس فدرال آمریکا آمده است که این مرد جوان، اصالتا اهل ترکیه‌ بوده و یک‌سال می‌شود که به تابعیت کانادا در‌آمده است.

بیکاری، کارگران فرانسوی را کلافه کرد

برنا: در پی افزایش نرخ بیکاری در فرانسه، حدود نیمی از کارگران فرانسوی حاضر به انتقام‌گیری به روش‌های غیرقانونی از مدیران و کارفرمایان خود هستند.  نظرسنجی‌های انجام شده میان کارگران فرانسوی که طی ماه‌های اخیر شغل خود را از دست داده یا بیکاری را در کمین خود می‌بینند، حاکی است که این افراد حاضرند روسا یا مدیران شغلی خود را  با روش‌های  غیرقانونی مجازات کنند.

به گزارش لو پاریزین، بسیاری از کارگران نظرسنجی شده، حبس و زندانی طولانی‌مدت را روش مناسبی برای مجازات کارفرمایان خود می‌دانند. طی هفته‌های اخیر و در پی رکود شدید اقتصادی در فرانسه، بسیاری از کارخانه‌ها و مراکز تولیدی این کشور هزاران تن از کارگران خود را اخراج کرده‌اند که این مساله موجب خشم و اعتراض گسترده کارگران و کارمندان فرانسوی شده و در پی آن تعدادی از کارفرمایان و مدیران فرانسوی از سوی کارمندانشان به طور غیر قانونی زندانی شده‌اند.

بنا به عقیده کارشناسان، از جمله عواقب هشداردهنده بحران مالی کنونی در کشورهای غربی چون فرانسه، بروز مشکلات روحی و روانی و در پی آن بروز رفتارهایی ناخوشایند از جمله گروگانگیری و یا زندانی کردن کارفرمایان از سوی کارمندان و کارگران این کشورها بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها