در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس، عصر اولین روز فروردین سال 69 مأموران کلانتری 161 ابوذر از مجروح شدن دو زن جوان و میانسال در حوالی این محدوده با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه دریافتند یک جوان 36 ساله همسر و مادر زن خود را به ترتیب 27 ساله و 54 ساله جروح کرده است و در این حادثه همسرش به قتل رسیده است.
جابری ، قاضی واحد اظهار نظر دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات آغاز شد تا اینکه مشخص شد این مرد جوان با انگیزه اختلافات قبلی میان خود و همسرش اقدام به این کار کرده است.
وی اضافه کرد: این فرد سرانجام پس از انجام تحقیقات لازم و بازسازی صحنه از سوی قاضی شعبه 137 دادگاه کیفری استان تهران به اعدام محکوم شد. این فرد از آن تاریخ تا امروز در زندان به سر میبرد تا اینکه صبح امروز پدر همسرش و دیگر اولیای دم پرونده رضایت دادند و به این ترتیب وی از طناب دار رهایی یافت و آزاد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: