27سال تحقیقات جنایی

پرونده اتهامی مردی که 27 سال قبل متعرض به خواهرش را با مشارکت پدرش به قتل رسانده بود، در دادگاه تجدیدنظر مورد بررسی قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۲۳۷۳۰۲

به گزارش خبرنگار ما، 27 سال قبل ماموران پلیس قزوین با خبر شدند جسد مردی که با ضربات چاقو به قتل رسیده در کنار رودخانه‌ای رها شده است. تحقیقات نشان داد، مقتول با یکی از اهالی روستا به نام غضنفر رفت و آمد خانوادگی داشته است و برای به دست آمدن اطلاعات بیشتر پلیس سراغ خانواده غضنفر رفت. از آنجا که وی در خانه نبود همسرش مورد بازجویی قرار گرفت. این زن به پلیس گفت که عاملان قتل، پدر و برادرش هستند. وی در توضیح ماجرا گفت: مدتی قبل شوهرم با «م» دوست شد و ما رفت و آمد خانوادگی داشتیم، یک شب که من فرزند بیمارم را نزد پزشک روستای مجاور برده بودم به دلیل تاریک شدن هوا در خانه «م» ماندم. نیمه شب او سراغم آمد و مرا مورد آزار قرار داد. پس از آن مرتب به من فشار می‌آورد که از شوهرم جدا شوم و با او ازدواج کنم، اما شوهرم حاضر نمی‌شد مرا طلاق دهد. شب حادثه به خانه پدرم رفته بودم، چون شوهرم برای کار به روستای دیگری رفته بود، برادرم همراهم آمد که شب تنها نباشم.

وی ادامه داد: نیمه‌شب «م» وارد خانه‌ام شد و سراغم آمد تا دوباره مرا مورد تعرض قرار دهد، او در اتاقم بود که پدر و برادربزرگم وارد خانه شدند، آنها می‌خواستند هر دوی ما را بکشند، اما من فرار کردم و «م» گیر افتاد و به دست برادرم و پدرم کشته شد. با توجه به اعترافات این زن، پلیس برادر و پدرش را دستگیر کرد. برادر زن جوان به قتل با همدستی پدرش اعتراف کرد و گفت: مدتی بود که اهالی روستا می‌گفتند خواهرم با مردی به نام «م» رابطه دارد، من نمی‌خواستم این حرف را باور کنم و به همین خاطر هم می‌گفتم که اهالی روستا دروغگو هستند. وقتی موضوع در خانواده ما مطرح شد، پدرم از غضنفر خواست که به رابطه‌اش با «م» خاتمه دهد، چرا که این دوستی به زندگی آنها لطمه زده بود. غضنفر قبول نکرد و رابطه‌شان ادامه پیدا کرد. تا این که شب حادثه یکی از اهالی روستا به من گفت، «م» قرار است امشب به خانه خواهرت برود و اگر حرف مرا قبول نداری می‌توانی خودت بروی و ببینی.متهم ادامه داد: با عصبانیت تمام به خانه رفتم چاقویی برداشتم که به سمت خانه خواهرم بروم، پدرم هم همراهم آمد. با هم به آنجا رفتیم. از پنجره که نگاه کردم دیدم خواهرم و «م» در اتاق هستند، من و پدرم و برادر کوچکم که در خانه خواهرم بود، به اتاق حمله کردیم که «م» و خواهرم را بکشیم، اما موفق نشدیم هر دو را به قتل برسانیم، خواهرم فرار کرد و ما «م» را به قتل رساندیم و جسدش را کنار رودخانه رها کردیم.پدر و پسر متهم به قتل به دلیل این که «م»‌ به خواهرشان تعرض کرده بود از اتهام قتل عمد تبرئه شدند، اما با اعتراض اولیای‌دم، پرونده دوباره به جریان افتاد و حکم نقض شد و محاکمه مجدد پدر و پسر حکم قصاص برای آنها به همراه داشت که این حکم نقض شد. در این کش و قوس‌ها پدر زن جوان که متهم به قتل بود فوت کرد و برادرش در این اتهام تنها ماند. در حالی که پرونده مرد جوان، 27 سال است با احکام مختلف در قوه‌قضاییه مطرح است با توجه به آخرین حکم دادگاه بدوی مبنی بر پرداخت نصف دیه، شعبه 39 دادگاه تجدیدنظر بار دیگر آن را مورد بررسی قرار می‌‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها