شهنازی‌زاده خبر داد:

جزئیات تشویق مصرف کم بنزین

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران جزئیات طرح تشویق رانندگان صرفه جو در مصرف بنزین را تشریح کرد.
کد خبر: ۲۳۵۷۴۰

نورالدین شهنازی زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر طرح تشویق رانندگان کم مصرف بنزین برای انجام اطلاحات از شرکت ملی پالایش و پخش به وزارت نفت ارسال شده است، گفت: در نهایت پس از انجام این اصلاحات طرح به ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور خواهد رفت.

وی با بیان اینکه براساس پیشنهاد جدید تنها رانندگان کم مصرف بنزین در 3 ماه پایانی سال مشمول این طرح نخواهند شد، تصریح کرد: این طرح تاکنون از وزارت نفت بیرون نرفته و ممکن است در ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت هم تغییرات و اصلاحاتی در آن اعمال شود.

معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه تا 30 اسفند ماه بررسی سهمیه های بنزین رانندگان خودرو بررسی خواهد شد، بیان کرد: تا فروردین ماه سال آینده هم با بررسی مصارف و سهمیه موجود بنزین در کارت خودروها، رانندگان کم مصرف شناسایی و سپس از طریق قرعه کشی جوایز نفیسی به آنها اعطا خواهد شد.

شهنازی زاده خاطر نشان ساخت: نوع جوایز، حداقل بنزین ذخیره شده در کارت های هوشمند سوخت و نوع امتیازات پس از بررسی نهایی در ستاد مدیریت و حمل نقل سوخت کشور اعلام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها